2777
2789
عنوان

خواهرم میخواد ازدواج کنه

133 بازدید | 13 پست

از ظهر دارم گریه میکنم 

من که میخواستم ازدواج کنم مامانم حتی برام یه دونه قابلمه هم نخرید گفت ما رسم نداریم 

البته شوهرم هم کورد بود و گفت نخرین ولی خوب معمولا چند تا چیز جزعی میگیرن که دست خالی هم نباشی 

الان فقط خاستگار برای خواهرم اومده دارن دنبال وسیله می‌گردن 

بدتر از همه شوهرم هم فهمیده درسته چیزی نگفت ولی من خورد شدم 

😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم عزیزم ...

نه تو تقصیرکاری نه خواهرت

مقصر مادرته با این سبک رفتار متفاوتی که با شما داره

یه جاهایی از زندگی باید پوست کلفت بود و نادیده گرف . تو حرص بخوری فقط ظلم به خودته اون که ککش نمیگزه

تمرکزتو بزار تو زندگی خودت به همسرت کمک کن یه روزی زندگی بسازید که نیازتون به هیچکس نباشه

و اگر بچه داری یا روزی بچه دار شدی حواست باشه عین رفتار مادرت رو با بچه هات نکنی

مادرپدرا همیشه میگن ما فرق نمیزاریم ولی اخرش‌ یکیو بیشتر بقیه دوست دارن فقط تو نیستی من خیلیا رو میشناسم تو همین فامیل خودمون

چی بگم عزیزم ...نه تو تقصیرکاری نه خواهرتمقصر مادرته با این سبک رفتار متفاوتی که با شما دارهیه جاهای ...

بابا من خودم سه چهار ماهه ازدواج کردم 

مثلا اگه ۱۰سال پیش شوهر میکردم میگفتم اون موقع دستشون تنگ بوده الان دستشون باز شده 

ولی الان خیلی حالم بده