طرف یا از
پول و موقعیت
زیبایی و اندام
یا از روی نا چاری
بعد از ازدواج اغلب به هم عادت میکنند یا به خاطر فرزند یا فرهنگ خانواده نمیتونند جدا بشن
یا معیار هاشون به مرور زمان تغییر میکنه و باز میرن دنبال کیس جدید برخی هم تنوع طلب هستند و فقط میتونند مدتی با کسی باشند
حالا اون مردی که عاقل شده و اینها رو میدونه به راحتی زیر بار مهریه و گول ظواهر طرف رو نمیخوره دنبال کسی میگرده که عاقل باشه پخته باشه و به زبان ساده تکلیفش با خودش معلوم شده باشه قابل اعتماد باشه از این جهت که دو روز دیگه نظرش عوض نشه
به عنوان یه مرد 44 ساله که یکبار عشق آتشین 4 ساله رو تجربه کردم و سه ماه بعد از عقد کسی که برام میمرد مهریه گرفت از اون روز 18 سال میگذره میگم که شناخت آدم ها سخت شده و راحت اعتماد کردند سختتر
تعداد طلاق در استان تهران از هر 20 ازدواج 11 تا طلاق شکل میگیره از یک دوم هم بیشتر
یه مثال بزنم اگر بگن از هر 20 پرواز هواپیما 11 تاش سقوط میکنه کسی جرات میکنه سوار هواپیما بشه یا اینطوری بگم از هر دو پرواز یک پرواز سقوط کنه کسی جرات میکنه سوار هواپیما بشه
من خودم از هر 100 تا پرواز یکیش هم بگن سقوط میکنه هرگز سوار نمیشم یک به صد رو هم ریسک نمیکنم چه برسه به یک به دو
این تاپیک به یادگار میمونه برای ایندگان
این فرهنگ سازی راجب ازدواج درست شکل نگیره مطمئنا خیلی از پسر ها تن به ازدواج نخواهند داد دقیقا قانون علیه پسر هاست بر عکس نظر عوام
وقتی زنی قهر کنه نیاد زندگی کنه هیچ وقت قانون اجبار نمیکنه
وقتی زن مهریه رو بی دلیل بخواد هیچ قانونی جلوش رو نمیگیره
وقتی زنی فوت کنه خانوادش میان سهم مهریه دخترشون رو طلب میکنند خیلی زیاد شده
خلاصه که الان شرایط یجور شده میلیونی دختر بالای 30 و پسر بالای 30 مجرد موندند و وارد افسردگی دارن میشن یا شدند