2777
2789

طرف یا از

پول و موقعیت  

زیبایی و اندام

یا از روی نا چاری  

بعد  از ازدواج اغلب به هم عادت میکنند   یا به خاطر فرزند یا  فرهنگ خانواده نمیتونند جدا بشن 

یا معیار هاشون به مرور زمان تغییر میکنه و باز میرن دنبال کیس جدید  برخی هم تنوع طلب هستند و فقط میتونند مدتی با کسی باشند 

حالا اون مردی که عاقل شده و اینها رو میدونه  به راحتی  زیر بار مهریه و گول ظواهر طرف رو نمیخوره دنبال کسی میگرده که عاقل باشه پخته باشه و به زبان ساده  تکلیفش با خودش معلوم شده باشه  قابل اعتماد باشه از این جهت که دو روز دیگه نظرش عوض نشه 

به عنوان یه مرد 44 ساله که یکبار عشق آتشین 4 ساله رو تجربه کردم و سه ماه بعد از عقد کسی که برام میمرد مهریه گرفت از اون روز 18 سال میگذره  میگم  که شناخت آدم ها سخت شده  و راحت اعتماد کردند سختتر  

تعداد طلاق در استان تهران  از هر 20 ازدواج 11 تا طلاق  شکل میگیره  از یک دوم هم بیشتر 

یه مثال بزنم اگر بگن از هر 20 پرواز هواپیما  11 تاش سقوط میکنه کسی جرات میکنه سوار هواپیما بشه   یا اینطوری بگم از هر دو پرواز  یک پرواز سقوط کنه کسی جرات میکنه سوار هواپیما بشه  

من خودم از هر 100 تا پرواز یکیش هم بگن سقوط میکنه هرگز سوار نمیشم   یک به صد رو هم ریسک نمیکنم  چه برسه به یک به دو 

این تاپیک به یادگار میمونه برای ایندگان 

این فرهنگ سازی راجب ازدواج درست شکل نگیره  مطمئنا خیلی از پسر ها تن به ازدواج نخواهند داد دقیقا  قانون علیه پسر هاست  بر عکس  نظر عوام 

وقتی زنی قهر کنه  نیاد زندگی کنه  هیچ وقت قانون اجبار نمیکنه 

وقتی زن مهریه رو بی دلیل بخواد هیچ قانونی جلوش رو نمیگیره 

وقتی زنی فوت کنه خانوادش میان سهم مهریه  دخترشون رو طلب میکنند  خیلی زیاد شده 

خلاصه که  الان شرایط یجور شده میلیونی دختر بالای 30 و پسر بالای  30   مجرد موندند و وارد  افسردگی دارن میشن یا شدند

چه ربطی به ازدواج با عشق داشت این موردا؟!!!شما از خودت رو مثال زدی ما‌با عشق ازدواج کردیم وشکر خدا داریم خوب زندگی‌میکنیم اون خانم احتمالا ادم نبوده یا مشکلی پیش اومده حرفایی که زدید راجب‌مشکلات جامعه ذره ای ربطی به ازدواج با عشق نداشت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته حرفات ولی معتقدم اگر عشق باشه زندگی خوب پیش میره

کسی گه 18 سال پیش هر ساعت به جز ساعت 24 تا 6 صبح بهم پیامک میداد     با این عنوان که عشقم تمام لحظاتم به یاد تو میگذره        دقیقا  یک سال  اخر دوستی و قبل از عقد این پیام  هر ساعت بهم ارسال میکرد  

چی شد 3 ماه بعد عقد یهو   ورق برگشت؟؟؟

عشق تو داستانها و یا عنوان برای  گول زدنه   

کسی گه 18 سال پیش هر ساعت به جز ساعت 24 تا 6 صبح بهم پیامک میداد با این عنوان که عشقم تمام لحظات ...

نه برادر من عشق وجود دارهههه اما اون خانم اونقدری عاشقت نبود ک پات بمونه و فقط تظاهر ب عاشقی کرده دیدیم کسایی ک ب خاطر عشقشون جونشون و دادن چون خانم شما رفت دلیل نمیشه همه رو یجور ببینی منم از عشق و عاشقی شکستم خورد شدم ولی پشیمون نهههههه چون واقعا عاشق بودم ب خودت فرصت بده تا دوباره عاشق شی اما این بار با تجربه ترررر

ی پزشک کوچلو ک معشوقه یک تکواندو کاره/M.S/#   برامون دعا کنید