2777
2789

سلام دوستان 

من پارسال دوستم خونه مادربزرگ همسرم بود زنگ زد گفت بیا اینجا به شوهرم گفتم با هزار التماس گذاشت برم بعد شب بود باباش چرت و پرت گفته بود اینم بهش برخورده بود اومد سروصدا ک بریم خونه و اینا منم اومدم بعد گفت الان زنگ میزنم بابات بیاد دخترا جن.شو ببره اینم بگم همش بخاطر بابای دیوثش بود بعدا خیلی پشیمون شد از رفتارش😞

بعد اصلا دوست نداره من دوستی داشته باشم و همیشه از اول عقد بهم گفت دوستات و بزار کن و... فقط چندبار گذاشته با خاهرشو دوستاش برم بیرون اونم از دماغم در آورده. 

بعد گفت فردا اجازه میدی با دوستام برم بیرون منم گفتم نه الان رفیقش زنگ زد گفت میای اینم گفت صبح خبرشو بهت میدم حالا بنظرتون چطور برخورد کنم بزارم بره یا نه؟از یک لحاظ خوبه بره چون ذهنش یکم دور میشه از مشکلات مالی میگمم شاید اینطوری اونم بزاره منم با رفیقام در ارتباط باشم(اینم بگم با رفیقام چت میکنم هیچی نمیگه اما میگه دوست دارم من رفیقت باشم )

خب تو هم بگو: دوس دارم من رفیقت باشم😐😐چطور اون نمیذاره. بعد خودش با دوستاش میره بیرون؟با تحصیل و ک ...

اصلا رفیق باز نیست میشه گفت اولین بارشه میخواد با دوستاش بره بیرون😅

تحصیل و ک بخاطر دخالت های خانوادش گذاشتم‌کنار اما قول داد رفتیم سر زندگیمون ادامه بدم.سرکارم میرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش بگو خوشت میاد الان منم بهت گیر بدم نرو 

ببین چه حس بدی داره من اگه جای بدی برم یا کار بدی بکنم تو حق داری ناراحت بشی ولی من که ابنجوری نیستم اگه میخوای  بری برو ولی در مورد حرفام فکر کن بذار گاهی با دوستام باشم البته منم قول میدم کار اشتباهی انجام ندم و زیاده روی نکنم 

جوابش میدونی چیه میگه نمیرم اصلا😅😂

عجبا 🙂بذار بره دیگه وقتی اومد با مهربونی بهش بگو خوش گذشت اره من متوجهم که با خونواده بودن خیلی خوبه ولی گاهی با دوستا بودن هم بد نیست یا از یه مشاور کمک بگیر 

یکی از فامیلای ماهم شوهرش همینجور بود دیگه اونم عادت کرده و با شوهرش اینورو اونور میره البته الان یکم ازاوایل زندگیشون  بهتر شده