2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غضروف زده بیرون که باید عمل بشه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

نه ترو خدا نترسونم وای امیدوارم چیزی نباشه بدبخت میشم که

برو دکتر عزیزم چیز خاصی نیست دوستم عمل کرد

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

برو دکتر عزیزم چیز خاصی نیست دوستم عمل کرد

چقدر بعد عملش خوب میشه و مشکلی نداره حرکتش؟ باید درس بخونم و بنویسم هر چقدر هم بشه خیلی بد میشه 

برا اون چقدر بود؟ برا من در ظاهر زیاد نیومده بالا وقتی دست بزارم روش حس میشه

چقدر بعد عملش خوب میشه و مشکلی نداره حرکتش؟ باید درس بخونم و بنویسم هر چقدر هم بشه خیلی بد میشه برا ...

تقریبا دو هفته دستش آتل بود بعدش به مرور جاش هم کمرنگ شد

اگه با همون دست مینویسی سخت میشه واست