2777
2789
عنوان

دوستانی ک زایمان طبیعی داشتن ی لحضه میاین؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2201 بازدید | 147 پست

خواهرشوهرمن امروز طبيعي زايمان كرد از ٧صبح تا٣بعدازظهر فقط جيغ ميزد بعدشم كلي بخيه اش كردن فقط جيغ ميزد از درد ...ماما همراه و اتاقvipگرفت و مادرشوهرمم حين زايمان همراهش بود ولي خب بازهم درد داره اينجور نيست كه بگي ماما همراه ميگيرم بهتره يا اينكه كسي كنارم باشه بهتره...سزارين خيلي بهتره

ی چیز باحالم بگم وقتی زایمان کردم مادرشوهرم تا دیدمنو گفت ب کسی نگی نیم ساعته زایمان کردیا من😳😳 ...

ميخواسته چشم نشيد عزيزم كار بدي نبوده

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی ایشالا واسه شمام راحت باشه چشم حتما حتما دعات میکنم عزیزم واقعا لطف داری واسم بخونه خدا خیرت بد ...

ممنون گلم...انشاا...  

دراوج مغروربودن مهربان است🥺💔                                                            اصلا میشودبرایش مرد☹️                                                  خودمومیگم😌✌️😘
من طبیعی بدون درد بودم خیلی خوب بود اما لحظه اخر که نی نیم بیاد بردنم واسه سزارین خیلی غضه خوردم&nbs ...

واییییی چ حیف...خیلی سخته اینجوری...

دراوج مغروربودن مهربان است🥺💔                                                            اصلا میشودبرایش مرد☹️                                                  خودمومیگم😌✌️😘
من دوتا زایمان طبیعی داشتم .هردوتاش زمین تا اسمون باهم فرق دارن

اگ میشه وقتشوداری برامون تعریف کن ک چجوری بود؟؟؟چ کاری انجام میدادی؟؟ورزشم میکردی::؟

اره پرنسس جون خیلی غصه خوردم اخه تو لگنم یک قوسی. داشت ولی بازم خدازروشکر پسردسته گلم سالم کنارمه

آره گلم خداروشکر...خدا پسرتوبرات نگهداره عزیزم...

پرنسس عزیز من هم موقع بارداری هر لحظه تو فکر بودم و استرس زایمان که چه جوری قراره این شکم به این بزرگی میتونه زایمان کنه خیلی می ترسیدم شبی که کیسه آبم سوراخ شد اصلا فکرنميکردم وقت زایمان باشه شایدم خودم رو زده بودم به اون راه

یه کم تو خونه راه رفتم و بعد رفتم بیمارستان از شروع درد تو خونه تا زايمانم فقط سه ساعت طول کشید

من استراحت مطلق بودم و فقط تو خونه یه کم قدم میزدم اصلا زایمان راه همش به پیاده روی کردن نیست درمورد من که اینجوری بود ولی حرکت گربه خونه رو جارودستي می کشیدم موثر بود

پرنسس عزیز من هم موقع بارداری هر لحظه تو فکر بودم و استرس زایمان که چه جوری قراره این شکم به این بزر ...

ممنون گلم ک ازتجربیاتت برام گفتی...ورزشارو از کی شرو کنم بنظرت؟؟؟

پرنسس عزیز من هم موقع بارداری هر لحظه تو فکر بودم و استرس زایمان که چه جوری قراره این شکم به این بزر ...

ی چیز دیگه من از ماه هفتم شکمم افتادپایین ب قول قدیمیا قبلا بچم سردلم بود ولی الان اومده پایین این خطرناک نیس بنظرتون؟؟؟