2777
2789
عنوان

دلم خیلی تنگ شده براش🥲😭

145 بازدید | 8 پست

دوست پسر... م از امروز رفت سر کار از ساعت چهار عصر میره تا۱۲ونیم یا یک شب دیگ نمیتونم ببینمش و باهم بیرون بریم اخرین بار دوشنبه دیدمش😔خیلی دلم براش تنگ شده کاش الان پیشش میبودم خیلی وابسته شم و دوسش دارم😔ینی دیگه نمیتونم ببینمش با این وضعیت💔من هیچیکی رو ندارم چ دوست چ رفیق فقط همونو داشتم ک اونم دیگ مشغول کارشه🥲توی محیط کارشم دختر هس من بهش اعتماد دارم ولی نمیخام اونا دورش باشن 

همسر منم از صبه خونه نیس من اینجوری هلاکش نیستم ک تو هلاک دوس پسرتی😂😂😂

دختر خوووب

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همه اینارو گذروندم 

اون سر کار نمیرفت ولی من چون خونوادم سخت گیر بودم ماهی دو سه بار بزور میدیدمش 

ولیخب الانا دیگه نامزد کردیم و راحت شدیم

امیدوارم شمام بهم برسین

همونه که تو تاپیکات گفتی خلافکاره؟!!

اره ولی الان خلاف نمیکنه سرکار نمیرفت الان مشغول ب کار شد باهاش صحبت کردم اخلاق و رفتارش خیلییی بهتر شده دیگه ب چیزیم شک نداره

من خیلی دوسش دارم نمیدونم باید چیکار کنم اونم خیلی دوسم داره و خیلیم وفاداره🥲

همسر منم از صبه خونه نیس من اینجوری هلاکش نیستم ک تو هلاک دوس پسرتی😂😂😂دختر خوووب

واییی😂😂من خب خیلی وابسته شم و این اصلا خوب نیس🥲قبل اینک بره سر کار هفته ایی چندبار همو میدیدیم

واییی😂😂من خب خیلی وابسته شم و این اصلا خوب نیس🥲قبل اینک بره سر کار هفته ایی چندبار همو میدیدیم

میدونم😅دلیلش اینه ک هنوز بهش نرسیدی

برسی میفهمی این خرس گنده ی پشمالو اونقد ارزششو نداره

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/