2777
2789

نامزدم همه رفتاراش خیلی خوبه کاملا هم مذهبی و مقید ک صددرصد مطمئنم قبل از من با هیچ دختری در ارتباط نبوده ،با کسی دست نمیده،نمازش اول وقت و خیلی چیزای دیگه

اینجا چیزی ک اذیتم میکنه باهم ک میریم بیرون دخترای دیگه رو نگاه میکنه کاملا متوجه نگاهش میشم ،و همون لحظه راجبشون باهام صحبت میکنه، مثلا میگه این دخترا دانشجوهای دانشگاه هنر این اطرافش میگن وضعشون فلانه بهمانه،یا اون روز یه خانومه شومیز دامن پوشیده بود نگاش کرد بعد گفت توام ازینا بپوش خیلی قشنگن بهت میان ،یا مثلا یه بار رفتیم دربند گفت چ خبره پر از پلنگه این اطراف،یا روز خواستگاری مامانم ی لباس پوشیده بود اونو یادش مونده هی میگه توام ازونا بپوش خیلی خوب بود،یه بارم دسشویی عمومی بودم کیفمو نگه داشته بود یواشکی از دور دیدمش متوجه نگاهش ب ی دختر شدم

از خیانتکار نبودنش هم مطمئنم ولی این ک ب دخترا دقت میکنه بدم میاد

میترسم هم بهش بگم بدتر نقطه ضعف دستش بدم،یا پیش من نگاه نکنه بعدا نگاه کنه

چیکار کنم خواهرانه راهنماییم کنید

و گمان میکنی پایان است ،سپس خداوند همه چیز را درست می‌کند🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مذهبی هس ولی نه خیلی قوی                                         شوهر منم فقط چشماش مثلا را دار کار می کنه حتی عقب سرشو می بینه اونقدر ببینه تا کورشه  خودتو اذیت نکن خیلیا جوری نگاه می کنن که هیچ کس متوجه نمی شه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

سلام

متاسفانه شوهر منم همینطور بود اوایل خیلی عذاب میکشیدم 

الان هم همینطوره  ولی زیاد جدی نمیگیرم  ، بیخیال شدم ، چون مطمئنم سراغ زن دیگه نمیره  

اگه بهت محبت داره  و  از ته دل بهت ابراز علاقه میکنه  ، نترس ..سراغ کس دیگه نمیره 

فقط براش کم نزاری !!

عزییییزم.این حساسیتت طبیعیه.... شوهر شما هم  طبیعیه. نمیشه که چشمش رو بدوزه.... اما بعدها حساسیتت کم و کمتر میشه. الان اول زندگیتونه .منم مثل تو بودم. تازه اون موقع مثل الان نبود که همه جا پر از خوشگل باشه... الان همه به طرز عجیبی خوشگلن مژه ها بلند ناخنها رنگی و بلند موها پرپشت و بلند  اندامها انچنانی... و من حساس بودم. الان اصلا نه نگاه شوهرم برام‌مهمه نه حرفهاش

مذهبی هس ولی نه خیلی قوی شوهر منم فقط چشماش مثلا را دار کار ...

تایالات خیانت یا مورد مشکوکی ازش ندیدی؟

سلاممتاسفانه شوهر منم همینطور بود اوایل خیلی عذاب میکشیدم الان هم همینطوره ولی زیاد جدی نمیگیرم ، ...

اره از لحاظ محبت و خرج کردن اینا کم نمیزاره برام

شما همسرت اینجوری باشه مشکلی نداری

نه بابا 

چه مشکلی 

بخدا من تو خیابون مثلا زن باسن گنده میبینم به شوهرم میگم نگاه کن چه کوووونی داره جوووون 

دوتایی میخندیم 

بهم میگه مرد بودی ترتیب همه رو میدادی

ول کن بابا سخت نگیر