2777
2789

سلام دوستان.من هفته پنجم بارداری هستم.دیروز خیلی کم لک زرد داشتم.امروز خیلی کم لک قهوه ای دارم.خیلی میترسم.میشه اگر اطلاعاتی دارید به اشتراک بذارید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم منکه این سوالو از یه ماما پرسیدم گفت حتی شیافم نمیخواد بزاری ولی حالا شما واسه محکم کاری ...

دکترم بهم شیاف داده بود.من نذاشته بودم.حالا که لک دیدم ترسیدم.گفتم نکنه باید میذاشتم و بی احتیاطی کردم.زود رفتم گذاشتم

دکترم بهم شیاف داده بود.من نذاشته بودم.حالا که لک دیدم ترسیدم.گفتم نکنه باید میذاشتم و بی احتیاطی کر ...

عزیزم وقتی دکترت بهت شیاف داده چرا نذاشتی؟؟؟؟؟؟؟

کارت خطر ناک بود حواست باشه و حتما شیافات رو استفاده کن من لکه بینی داشتم میذاشتم دو روز قطع کردم خونریزیه شدیددددددد کردم خدا خیلی رحم کرد بهم.

الان استراحت داشته باش

نزدیکی نداشته باش

از توالت فرنگی استفاده کن و زور نزن و یبوست نگیری

داروهاتم استفاده کن

برا سالم و صالح بودن نی نی م یه صلوات میفرستین؟❤

لكه بيني توي بارداري اصلاً طبيعي نيست

شايد با مصرف دارو و استراحت بشه جلوي اتفاق بد رو گرفت ولي اينجور نيست كه اين لكه بيني ها طبيعي باشه

اين نشون ميده شما بارداري پرخطري داري و بايد خيلي مواظب باشي

به راه های اتصال یکدیگر به خدا،دست نزنیم...اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود، نه به شیوه ما...

چون‌دهانه رحم من خیلی بلنده و دکتر بهم‌گفته بود شما سقط نمیکنی.من داشتم روزی دوتا دوفاستون میخوردم.به دکتر گفتم ادامه بدم؟گفت میتونم بجاش بهت شیاف بدم.گفتم بدین.شیافو گرفتم ولی چون فک کردم شیاف جایگزین دوفاستون داشتم همون دوفاستون را میخوردم.بعد که دیدم لک دارم قرصو قطع کردم شیاف گذاشتم.دکترمم رئیس مرکز ناباروری اصفهان.