2777
2789
عنوان

خونه مادر همسر دوران عقد

160 بازدید | 20 پست

سلاممممم ما دوساله عقدیم 

من تک عروسم ...

خودشون دوماه یکبار دعوت میکنن برای نهار یا شام منم ماهی یکبار میرم سر میزنم بهشون ؛ اگر متوجه بشم بیمار هستن علاوه بر اون با آبمیوه ای میوه ای میرم عیادت ...

کم هست؟؟؟ 

از همسرم گله دارن که حتما از ما خوشش نمیاد یا خودشو میگیره نمیاد. 

خب وقتی اونها که من جای دخترشون هستم زیاد منو وارد جمع هاشون نمیکنن منه کوچکتر چی از دستم میاد ؟

دختر خودشون متاهل هست زیاد دعوت داره خونه مادر همسرم ؛ اگر واقعا نسبت بهم محبت داشتن منو هم زیاد دعوت میدادن؛ من جایی که حس کنم کسی مشتاق حضورم نیست میلم نمی‌کشه برم 

کار درست چی هست متاهل های عزیز ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هم شما حق داری و هم اونا 

شاید چون کم میری فکر میکنن دلت نمیخواد و نمیخوان تحت فشار بذارنت با دعوتهای مکرر

ولی گل دختر اگه دوست نداشتن وارد جمعشون بشی هیچوقت گلایه از کم رفتنت نمی‌کردن 

کار درستو شما میکنی از الان متوقعشون نکن

میشه بیشتر توضیح بدید؟ رفتار درست چی هست؟ 

خواهرم فوت شده بود حال روحی مناسبی نداشتم نگاه و رفتارم پر از ذهن مشغولی و غم بود؛ بعد پدر همسرم بهشون گفته مکه ما خواهرشو کشتیم اینطوری مارو نگاه میکنه  

میشه بیشتر توضیح بدید؟ رفتار درست چی هست؟ خواهرم فوت شده بود حال روحی مناسبی نداشتم نگاه و رفتارم پر ...

ببین عزیزم همیشه سعی کن حد و حدود رو نگه داری 

بزار هرچقد میخوان گله کنن بکنن 

شما کار خودتو بکن 

اینجور آدما بخوای زیادم بری میگن هرروز اینجا پلاسه 

کار درستو شما انجام دادی عزیزم 

احتمالا پدر شوهرت مشکل داره 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
هم شما حق داری و هم اونا شاید چون کم میری فکر میکنن دلت نمیخواد و نمیخوان تحت فشار بذارنت با دعوتهای ...

نمیدونم شاید حرف شما هم درست باشه . اما خب مادر شوهری که دوق داشته باشه برای عروسش عروسشو همراه دختر هاش بیرون نمیبره؟ 

بارها شده باهم میرن بیرون به من چیزی نمیگن .

یکی دوبار بهم گفتن بیا بریم بعد فرداش خودشون میرن به من نمیگن   

من گله ای ندارم ها ... محبت زوری نیست 

ولی خب این رفتار ها رو واقعا نشانه بی مجبتی می‌دونم 

پیش خودم میگم وقتی دوسم ندارن براچی زیاد برم بیام وقتی با همچین حسی میرم اونجا جو خونشون برام سنگینه

هم شما حق داری و هم اونا شاید چون کم میری فکر میکنن دلت نمیخواد و نمیخوان تحت فشار بذارنت با دعوتهای ...

نه اینجور ادما با دست پس میزنن با پا پیش میکشن

خانواده همسر منم الکی جلو همسرم گلایه میکنن ولی وقتی میری اصلا محلت نمیزارن صحبت نمیکنن میرن تو اتاق حرف میزنن بعد دم غروب که میخوای بیایی  رو پله ها هستی هی میگن وای چرا شام واینمیسی وایسا یه چیزی درست میکنیم دیگه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

زیاد نرو همین من هشت ساله ازدواج کردم زیاد که بری از چشمشون میفتی پر توقعشون میکنی کمتر برو عزیز برو 

گله هم کردن بگو من بی دعوتم هیچ جا پامو نمیزارم اگه دل تنگ شدن زنگ بزنن دعوتم کنن اگه با دعوت نرفتم اونوقت حق دارن گله کنن 

نه اینجور ادما با دست پس میزنن با پا پیش میکشنخانواده همسر منم الکی جلو همسرم گلایه میکنن ولی وقتی م ...

چقدر با جمله اولت موافقم 

مدام آدم رو قرار میدن بین دوراهی که واقعا دوسم دارن؟ یا ازم نفرت دارن

زیاد نرو همین من هشت ساله ازدواج کردم زیاد که بری از چشمشون میفتی پر توقعشون میکنی کمتر برو عزیز برو ...

یبار مادر همسرم به خودم گفت اینجا خونه خودته حتما باید دعوت کنیم بیای بعد یکسال هنوز خجالت میکشی