2777
2789
عنوان

شوهرم برنده شد

2295 بازدید | 87 پست

سلام شوهرم خیانت کرد بهم البته فکر کنم جنسی نیست 

دفعه اول بخشیدمش بخاطر بچه ها 

بار دوم سر به مساله دعوا کردیم رفتش قهر مثلا وقتی برگشت دیدم برای زنه موبایل ۳۰ میلیونی برده با دسته گل 

البته گفت این کارو کردم چون تو باهام هی دعوا میکنی 

گفتم کم توجیح کن خودتو مسخره کردی 

حالا چند روزه کارمون دعوا است 

گفتم اسم زنه رو بگو خانه اش بریم میگه بریم میشه جنگ و دعوا گفتم چرا ؟ بهش گفتی میگیرمت ؟؟ 

هیچی نمیگه ،فقط دست. و پامو میبوسه میگه غلط کردم بخاطر بچه ها بخاطر من نه 

میگه میدونم دیگه منو دوست نداری،گفتم آره با مرد همسایه هیچ فرقی برام نداری جلوش روسری پوشیدم 

میدونم الان میگید طلاق، طلاق عمرا نمیشه چون خودش آنقدر آشنا داره و هست توی این کار که عمرا نمیگذاره پام برسه 

خونه هم قرار شد نصف من نصف بچه ها میترسم بزنه زیرش ولی اگه نکنه واقعا می‌گذارم میرم یا میگم بیان تکلیفم معلوم بشه 

دیگه جنسی نبوده به کوچیکی یه اونجاش ببخش

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

جنسی نبود ،اسی ببخشیدا اینو میگم چقدر خوش خیالی 

اخه کدوم ادمی کدوم مردی  کدوم گربه ای محض رضای خدا موش میگیریه

پس فکر کردی بخاطر چی باهمن؟ نماز بخونن و درد و دل کنن 

صد در صد داشتن که همچین بریز و بپاش هاییم می‌کنه براش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظر من طلاق نگیر 

شاید زنه هم منتظره طلاق بگیری خودشو جا کنه انقدر زیادن از این زنا که نگو 

بشین سرجات و با بچه هات زندگی کن ،بذار شوهرتم قشنگ خرجتو بده 

مسئولیت بچه هارم لنداز رو دوشش کمتر وقت کنه هرز بپره 

اخی چی بگم خواهرت ان شاءالله که به حق امام حسین خدا کمکت کنه و مشگلت حل بشه شوهرت هم سرش به سنگ بخور ...

اخ گفتی بخدا من بدبخت م قعی که دختر بودم به پسرا نگاه نمیکردم نمیگم محجبه کامل بودم ولی خیلی سعی می‌کردم مثلا حیا داشته باشم سنگین باسم الان این شده نتیجه اش 

بخدا مردم از بیرون حسرت میخورن بهم میگن ماشاالله چه بچه های گلی داری بخدا پسرم رو برای جلد مجله و تبلیغ عکسش رو میخوان اون وقت شوهر من 

بنظر من طلاق نگیر شاید زنه هم منتظره طلاق بگیری خودشو جا کنه انقدر زیادن از این زنا که نگو بشین سرجا ...

اره مثلا شوهرم میگه بهش زنگ زدم گفتم زن و بچه دارم تمامه 

گفته بده با زنت حرف بزنم 

تو رو خدا نگاه کن وقاحت رو 

زنه ۴۰ ساله آشغال 

بنظر من طلاق نگیر شاید زنه هم منتظره طلاق بگیری خودشو جا کنه انقدر زیادن از این زنا که نگو بشین سرجا ...

اسی زندگی که با چنگ و دندون جمع کردی چندین ساله زحمت کشیدی، راحت پاپس نکش تا یکی دیگه بیاد صاحب بشه

اره مثلا شوهرم میگه بهش زنگ زدم گفتم زن و بچه دارم تمامه گفته بده با زنت حرف بزنم تو رو خدا نگاه کن ...

از اینا زیادن همه کار میکنن خودشونو جا کنن .

توهم زیاد پیگیر نشو جلو شوهرت تا روش تو روت باز بشه بگه خوب کاری کردم 

دورا دور حواست باشه چه غلطی میکنه

اسی زندگی که با چنگ و دندون جمع کردی چندین ساله زحمت کشیدی، راحت پاپس نکش تا یکی دیگه بیاد صاحب بشه

هی بخدا بهش پول دادم ماشین خرید خودم خونه دارم 

گفتم بهش گفتم با ماشین من میبردی میاوردیش؟ انشاالله برین زیر تریلی 

از کجا می‌دونی زن شوهر نداره انقدر شوهرت می‌ترسه

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁