2777
2789
عنوان

مادر شوهر

772 بازدید | 48 پست

سلام دوستان.من طبقه بالای مادر شوهرم زندگی میکنم .حدود پنج سال همیشه هنگام بحث یا دعوا باهمسرم خانوادش میامدن دم در اما ما هیچ وقت در باز نمیکردیم وبعد هم همسرم بهشون میگفت نیاین ما خودمون مشکلمون راحل میکنیم.

تا حدود یک ماه پیش با همسرم سر یه موضوع بیخود داشتیم بحث میکردیم که دوباره مادر شوهرم امد پشت در ومن که اصلا تو حالت خوبی نبودم از روی عصبانیت در بازکردم و تا خواست بیاد توخونه بیرونش کردم البته با پسرش و در را بستم .این ماجرا بزرگ شد وتو دعوای بین من و مادر شوهرم.مادر شوهرم به پدر من توهین کردن .(روی بابام خیلی حساسم)والبته منم از حرص به اون توهین کردم.و پسرم را برداشتم تا از خونه برم .همسرم نزاشت تنها برم واون شب ما را برد بیرون از شهر ودو روز بعد وقتی اشتی کردیم(با همسرم) بر گشتیم.بعد از این ماجرا اصلا دیگه با خانوادش رفت امد نکردم چند بار فقط با پدر شوهرم احوال پرسی.والبته که پدر شوهرم اسرار داشت برم با مادر شوهرم اشتی کنم ورفت امد.

تو این مدت خود مادر شوهرم هم اصلا برو خودش نیاود تا دیروز که داشتم از راپله میومدم بالا فقط از تو خونه چند بار پسرم را صدا زد وحتی نیومد دم در ومنم نذاشتم پسرم بره اونجا وهر جور بود با گریه اوردمش بالا.شب خونه مامانم اینا بودیم که پسرم پاش را با چای سوزاند و رفتم بیمارستان .و اونا هم در جریان قرار گرفتن.پدرشوهرم هم زنگ زد وهم امد پسر را دم در دید ولی مادر شوهرم اصلا هیچ کاری نکرد حتی یه لحظه بیاد دم در نوه یکی یدونش را ببینه..

حالا فرداشب تولدشوهرمه وخانواده منم میاند خونمون.این بین شوهر بهم گفته من تنها کادو وبهترین هدیه از طرف تو اشتی با مامانم را میخوام.نمیدونم چکار کنم راهنماییم کنید لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بهترین هدیه رو بهش بده دیگه

کینه به دل نگیر اونم مادره خواسته شمارو آشتی بده و مثلا ثواب کنه ک خ کباب شده

حس ششم هیچ زنی اشتباه نمیگه، پس اگه فکر میکنی حِست اشتباهه، بدون که سخت در اشتباهی

عزيزم شما با مادرشوهرت قهرى اشتباه كردى ك نزاشتى پسرت بره پيشش ، بعدشم دل همسرتو بدس بيار برو خونه مادرشوهرت اشتى كن و توضيح بده ك چن بار بهتون گفتيم ك خودمون مسائلو حل ميكنيم بخاطر اينكه تو ناراحتى مشكلى پيش نياد تا الن درو براتو باز نميكرديم شما نبايد بياين و تو هم رفتارت زشت بوده ازش عذرخواهى كن

اینکه تا تقی ب توقی دعوا میشه میان دمه در خیلی بدم میاد ..ماهم ی بار با شوهرم بحثمون بالا گرفت صابخونه عن اومد در خونه کومثلا نصیحت کنه منم گفتم مسائل خصوصی ما ب کسی مربوط نیس دیکع امروزم ک دعوا کردیم خبری ازش نشده

میترسم روم را زمین بندازه وبعد هم بگه من بیمحلیش کردم تا خودش دست از پا درازتر امد

جلوي همسرت تماس بگير باهاشون كه نتونن حرف دربيارن. اگر نياد ديگه تقصير شما نيست. ولي فكر كنم بياد

میترسم روم را زمین بندازه وبعد هم بگه من بیمحلیش کردم تا خودش دست از پا درازتر امد

اونوقت ديگه شما مقصر نيستى دل همسرتم بدست اوردى اگه نرى دفعه بعد معلوم نيست ك بازم همسرتون ازت حمايت كنه