یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همچنین شناخت رابطه هم تا حدی مهمه.. دوست من افکار شمارو داشت نامزدش نمیتونه
الان سر همین جدا دارن میشن
کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️
عزیرم این موضوع رو جوره دیگه هم میشه حل کرد نه با برقراری رابطهچون برقراری رابطه مانع شناخت واقعی طر ...
اسی بنده خدا هم رابطه نداشته فقط در حد میک لاو بود دنبال راه حل هم بوده نه کسی بهش گیر بده شب شما هم بخیرر
کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️
آهان با برقراری رابطه شناخت پیدا میکننمثلا چه شناختی؟؟الان نتیجه این شناخت چیه؟ تاپیک استارترترس و ل ...
به نظرم ترس و لرز از حاملگی ( که کاملا قابل کنترل و جلوگیریه ) بهتر از اینه که ازدواج کنی و ببینی همسرت مشکل جنسی داره یا از نظر جنسی مثل هم نیستید اونموقع باید یا بسوزی و بسازی یا اواره ی این دادگاه و اون دادگاه شی جدا شی