2777
2789
عنوان

مزخرف ترین سایت همین نی نی سایته

230 بازدید | 31 پست

چندسال پیش عضو شدم اینهمه ایراد داشت

امسال دوباره عضو شدم دیدم بهتر نشده که هیییچ بدترم شده!🤐

عضویت که باکلی اذیت شدن و ایرادهای بنی اسراییلی گرفتن انجام شد.😐

یه جاهایی میگه کدامنیتی وارد کنید هرچی میزنی کد رو نشون نمیده🤔

میای تاپیک بذاری یا کامنت بذاری پاک نمیشه!خب این یعنی چی؟ نبايد درست بشه؟؟؟ 

عکس پروفایل ثبت میشه اما بعد ۱هفته هنوز تایید نمیشه.

سیستم سایتم اینقدر ابتداییه که اشکتو درمیاره

میخوای چهارتا صفحه ورق بزنی هربار یه پنجره جدا تو مرورگر براش باز میکنه! سوال از متخصص میپرسی دیر جواب میدن یا اصلا جواب نمیدن(چندسال پیش سوال میپرسیدم از دکترها جواب ندادن اصلا) الانم همینطوره.

میخوای کامنت رو ویرایش کنی موقع ثبت ایراد میگیره.

با نی نی یار هرچی تو پیام خصوصی یا تاپیک مخصوصش آدرس تاپیکت رو میذاری حذف نمیکنه تازه فقط تاپیکهای خاص پاک میشه.

صدجا باید بگردی ببینی تا بتونی  تاپیکهایی که خودت ایجاد کردی رو ببینی. 

تو پیج تفاوتی بین تاپیکهایی که ایجاد کردی با تاپیکهایی که شرکت کردی وجود نداره....

و یه عالمه مشکل مزخرف دیگه!

اکانت حذف کنی تاپیکهات سرجاشه!!

یه کلمه رو یکی میتونه تو کامنتش بیاره بلد من که مینویسم میگه مجاز نیستی اینو بنویسی!

یا درستش کنید یا اگر بلد نیستید بسپارین به یه تیم دیگه!

@نی_نی_یار۱  

@نی_نی_یار_14  

www.ninisite.com

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

فقط در مورد حذف تاپیک بگم چون قبلا یک سری کاربر میامدن تاپیک میزدن و یک سری،مشکل درست میکردن و بعد مدرک شون پاک میکردن برای همین حدف تاپیک سخت گرفتن عزیزم و همین طور تغییر اسم کاربری

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

🟪🟦🟨🟥🟧🟩    🟪🟦🟨🟥🟧🟩    🟪🟦🟨🟥🟧🟩

سلام

فقط اسم هاشون عوض شده.

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1   

نی نی یار شب              ⬅️ niniyar_2     

نی نی یار 3                  ⬅️ niniyar_3    

نی نی یار پنج               ⬅️ niniyar_5 

✅️ برای حذف تاپیک باید 🔺️خصوصی🔺️ لینک تاپیکتون رو آن روزها و ساعت های خاص  برای niniyar_1 بفرستین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

🌈🌈🌈 ساعت کاری نی نی یارها 🌈🌈🌈

🌺 niniyar_3:
شنبه تا چهارشنبه اگر تعطیل نباشه ⬅️ از صبح تا ۵ بعدازظهر

🌹 niniyar_5:
روزهای عادی ⬅️ از ساعت ۵ بعدازظهر تا ۱۱ شب
روزهای تعطیل و پنج شنبه ها و جمعه ها ⬅️ از صبح تا ۱۱ شب

🌸 niniyar_2:
هر شب ⬅️ ساعت ۱۱ شب به بعد

🏵 niniyar_1:🏵
شنبه و دوشنبه و چهارشنبه
(فقط ۳ روز در هفته) به غیر از ایام تعطیل
⬅️ ساعت
 ۱۰:۳۰ تا ۱۲
و
۱۴ تا ۱۵

🟥🟥🟥 niniyar_1 با تگ شدن جایی نمی آیند.
 فقط باید توی خصوصی لینک تاپیکتون رو براشون بگذارین.

🟦🟦🟦 بدون درخواست دوستی می تونین پیام بفرستین.

💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

الان niniyar_5 هستن.

نه اسم عوض میشه نه گذرواژه قشنگ ثبت میشه کد ورود نمیاد من یه اکانتم رو از دست دادم چون رمز کوفتی یادم رفته و بازیابی نمیشه همش از مسخره بودن سایته آدمای مسخره ی سایت دیگه جای خودشو داره 

زندگی کن و نگران هیچی نباش؛ چون نویسنده خداست! 🌱
سلامفقط در مورد حذف تاپیک بگم چون قبلا یک سری کاربر میامدن تاپیک میزدن و یک سری،مشکل درست میکردن و ب ...

ممنون عزیزم اما خب اونو باید با یه روش دیگه که مثلا قابلیت بازیابی برای مدیر سایت باشه حلش میکردن برنامه نویسیش حتما زحمت داشته براشون

شما چرا بهتون برخورد بلخره ی نفر پیدا شد درست حسابی مشکلات سایت رو بگه

بهم بر نخورد دارم میگم مسولین گرامی اگر از عهده سایت برنمیان جمع کنن برن و سایت رو ببندن😐

زندگی کن و نگران هیچی نباش؛ چون نویسنده خداست! 🌱