2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبول شدم هم کیفیت بخشی هم دبیریمنابع اصلی خوندم تو کانال ارامش تو ایتا و کانالهای رایگان تست و نم ...

تبریک میگم عزیزم انشالله موفقیتت روز افزون باشه،جزوه های نوین استخدام رو از کجا دانلود کردی؟کدوم سایت؟

و اینکه تو ایتا بزنم آرامش میاره کانالش رو؟

من قبول شدم هم کیفیت بخشی هم دبیریمنابع اصلی خوندم تو کانال ارامش تو ایتا و کانالهای رایگان تست و نم ...

سلام تبریک میگم. میشه بگید دبیری چی قبول شدید؟ من میخوام دبیری زیست ازمون بدم ولی برای منابعش فکر کنم باید تمام رفرنس ها را بخونم. درسته؟

اموزگاری به نظرتون قبولیش بالاتره یا دبیری؟

اگه میشه برای کیفیت بخشی که بگید که چی هست.

ممنونم🌹🌹🌹

سلام تبریک میگم. میشه بگید دبیری چی قبول شدید؟ من میخوام دبیری زیست ازمون بدم ولی برای منابعش فکر کن ...

سلام ممنون

من دبیری کامپیوتر یا همون هنراموز قبول شدم

منابع را اصلی بخونید بهتره ولی بعضیا با خلاصه راحتتر میفهمند بستگی به سبک مطالعه تون داره.

اموزگاری درخواستش زیادتره قبولیش به نظر سخت تره دبیری درخواستش کمه و اکثر رشته ها تک ظرفیتی یا نهایت دو سه تا میگیره ریسک داره ولی چون همه نمیخونن قبولیش راحتتره به نظر من.

وکیفیت بخشی هم امتحانش سختتر بود هم مصاحبه ش خیلی مراحل داشت و پیچیده بود نهایت هم همه را با نمره های پایین یا کد ۱۹ رد کردن متاسفانه خیلی کم دیدم کسی قبول بشه خیلی سخت گرفتند

سلام ممنون من دبیری کامپیوتر یا همون هنراموز قبول شدممنابع را اصلی بخونید بهتره ولی بعضیا با خلاصه ر ...

اولین بار بود آزمون می‌دادید ؟

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده