2777
2789

دیروز وقت دکتر همسرم بود ۴ساعت فاصلست،پاشدیم رفتیم نگو ساعت ۷عصر نوبتمونه ولی خب ساعت ۴رسیدیم رفتیم من ویزیت گرفتم ۳نفر غیرماهم بودن

گفت زود اومدین گفتم بله انگار اخه راهمون دوره حالا ممنون میشم زود رامون بندازید(این منشی خانم بود تازه اومده بود،منشی قبلی یه اقابود خوش اخلاق بود()

گفت نمیتونم باید تاساعت ۷وایسید اونم فقط حضور شما تو مطبه شاید بیشترم وایسید🤐

منشی قبلی روندش اینجوری بود که هر کی زودتر میرسید مطب اون میرفت تو  ۱ساله میریم پیش این دکتره

دخترمم همرامون بود دیگه به همسرم گفتم پاشو بگو امکانش باشه مثل منشی قبلیه رامون بندازه بایه بجه چطور تحمل کنیم اخه اذیت میکنه🫢

تا اینو کفت منشی داد زد سرهمسرم که دهنتو ببند گفتم وایسید نوبتتون شه

دیگه پاشدم گفت مگه میگیم بدون نوبت بریم ۱ماهه تو نوبتیم الانم میگیم بعد این مریضایی که اینجان بریم

گفت بسه من تعیین میکنم اینجا کی زود بره کی دیر بره

پست بعد...

گفتم بسه بابا فکر کردی دکتری؟؟تو یه منشی ساده ای تریپ دکترارو نکیر بشین تا یه حقوقی بندازن جلوت

(از همه منشیا معذرت میخوام ولی واقعا بداخلاق یود وتوهین کرد که اینجوری گفتم)

🙄

گفت دوست ندارید برید

دیگه این وسط همسرمم کلی حرف بارش کرد اینم بگم چون توهین کرد اول به همسرم

گفتم پول ویزیتو بده گفت نمیدم،🤐🤐دید چرت گفته از کیفش درآورد بده گفتم برن به کارتم چطور نقد قبول نکردی الانم بزن به کارتم

گفت نمیزنم نمیخوای برو 

خلاصه جونم براتون بگه همین دکتری که گفته بود عصبانی شدن سنه واسه شوهرم الان منشی خودش زید به اعصابمون

زنگ بزنم به دکتره بگم کار منشیشو یا جیکار کنم؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دهنتو ببند!!!

چ غللللطا

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اول که شما وقتی ساعت هفت وقتتونه نیاید انتظار داشته باشید زودتر بفرستتون تو.. اگه بفرسته که خیلی خوبه اما نمیشه انتظار داشت

بعدم کلا منشی ها یه سری شون خیلی بی ادب و طلبکارن.. نمیدونم چشونه

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬