2777
2789

میگم زود بیا اما نمیاد یکساعت بعد کار میشینه مغازش از نه و نیم ده صبح میره تا هشت و نیم شب من بهش اعتراض میکنم میگم‌مگه تو اداره آب هستی هشت و نیم میای خب ی کم زودتر بیا هشت بیا هفت و نیم بیا میگه هفت و نیم تازه ساعت کاری تموم میشه تا جم کنم بیام همینه، کار واسه خودش اما انقدر درگیر کار انگار واسه کسی کار میکنه، تا میگم میگه شغل من آزاده😂😂نمیتونم زود بیام باید کار تحویل بدم اما میدونم بهونش با اینکه من هر شب ماساژ میدمش، خوش اخلاقم باهاش فقط دیر میاد من قاطی میکنم  چیکار کنم برام مهم نباشه الان دوسال ازدواج کردم ماه دیگه میشه دو سال لطفا نگید سر خودت با کار هنری چیزی پرت کن هرکاری هم کنم چشمم ب ساعت تا شوهرم بیاد خونه پنج شنبه هام تا ساعت شش اما هفت میاد خونه ب زور زنگ های من شما جای من چ میکردید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا نمیبینیش؟؟ شام نمیخوری باهاش؟ شغلش چیه

تا از سرکار میاد شام میخوریم و انقدر خسته هست که همونجا خوابش میبره

اصلا نمیشه دوکلمه باهم صحبت کنیم 

4 ساله ازدواج کردیم یه مسافرت حتی ماه عسل نرفتیم

اگه به عقب برمیگشتم باهاش ازدواج نمیکردم همیشه سرکاره🫠😭😭 پول نداره

بیشتر تقصیر پدرمادرم بود که باهاش ازدواج کردم

کاربری دست 3 تا دوست میباشد💚🧡🩷

بنظرت توجیح خوبیه حرفتون؟ منم تفریح نمیرم جز با خودش

توجیه نکردم عزیزم فقط گفتم اگه زورت نمیرسه خودتو اذیت نکن حداقلش میبینی داره برا شما تلاش میکنه نه اینکه بره پی تفریحات خودش و شما تو خونه باشی

توجیه نکردم عزیزم فقط گفتم اگه زورت نمیرسه خودتو اذیت نکن حداقلش میبینی داره برا شما تلاش میکنه نه ا ...

مرسی از شعور بالات خب هرچی ب اندازه من ک‌نمیگم تلاش نکنه شمام حرف خودش میزنی🥲