2777
2789
عنوان

گله دارد از زندگانیم جوانیم

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 86 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من تونستم نه خانوم ....شرمنده از این جوانیم .هر دو از دو خانواده گاو اومدیم ... روحیه صفر

خب حالا که از خانوادتون جدا شدین بجای گله و شکایت کردن

از خودتون شروع کنین رو خودتون کار کنین روحیه شما رو بچتون هم تاثیر میزاره اگر خانومتون توجه نمیکنه شما سر ذوق بیارینش بهش محبت کنین قربون صدقه اش برین خوشحالش کنین...اینکه دست روی دست بزارین کاری جلو نمیره اول شما

سعی کنین کمبود های خانومتون رو جبران کنین و بعد در مقابل خانومتون کمکتون کنه...

خب حالا که از خانوادتون جدا شدین بجای گله و شکایت کردناز خودتون شروع کنین رو خودتون کار کنین روحیه ش ...

خودم وضعیت روحیم خرابه به یکی نیاز دارم باهام حرف بزنم ..نمیکشه دیگه ای مغز....همش من من من ...پس کی به داد من برسه ... خسته

خودم وضعیت روحیم خرابه به یکی نیاز دارم باهام حرف بزنم ..نمیکشه دیگه ای مغز....همش من من من ...پس کی ...

میدونم سخته اما شما و همسرتون باید خودتون شروع کنین 

به خوب کردن حال همدیگه همسرتونم شاید افسرده شدن 

شما دو نفر خودتون می تونین به هم روحیه بدین بالاخره یک نفرتون باید از یه جایی شروع کنه...

همسرتون احساسیه از شما انتظارش زیاده ..من از خانومم انتظارم زیاده دوس دارم حرف بزنه و...

ما اصن همو درک نمیکنیم، دنیامون متفاوته

وخیلی چیزای دیگه که معذورم نمیتونم راجبش حرف بزنم

میدونم سخته اما شما و همسرتون باید خودتون شروع کنین به خوب کردن حال همدیگه همسرتونم شاید افسرده شدن ...

کا شیکی بود کمک ... خوا هری برادری مادر یپدری پولی برای مسافرت ... مردیم تو این مملکت ت وطلا  نشستیم داریم ... میخوریم .

ما اصن همو درک نمیکنیم، دنیامون متفاوتهوخیلی چیزای دیگه که معذورم نمیتونم راجبش حرف بزنم

شما هم مثل خانوم من کم حرف و خشک و درونگرای ساکت و به خودتون زیاد نمیرسین برای همسرتون

میدونم سخته اما شما و همسرتون باید خودتون شروع کنین به خوب کردن حال همدیگه همسرتونم شاید افسرده شدن ...

امروزم یکم قات زدم حالم خوش نیست دعوا کردیم با اسمس باه ممنم الا ن تو اداره شیفتم دارم پ میدم

امروزم یکم قات زدم حالم خوش نیست دعوا کردیم با اسمس باه ممنم الا ن تو اداره شیفتم دارم پ میدم

حق دارین کلا زندگی سخت شده...

ایشالا حالتون بهتر بشه اگر می تونین حتما با خانومتون برین 

پیش یک مشاور خوب 

شما هم مثل خانوم من کم حرف و خشک و درونگرای ساکت و به خودتون زیاد نمیرسین برای همسرتون

بله کم حرفم، البته فقط با شوهرم، حس میکنم حرفای مشترک نداریم، اگه باهم حرف بزنیم سریع یه بحث شروع میشه

ن اون چیزی که شما فک میکنید نه، اتفاقا عز لحاظ تیپو، قیافه، وچیزای دیگه من خیلی خیلی نسبت به شوهرم سرترم

بله کم حرفم، البته فقط با شوهرم، حس میکنم حرفای مشترک نداریم، اگه باهم حرف بزنیم سریع یه بحث شروع می ...

ببخشید اولش اشاره کردید اما مشکلتونو بدون جزییات بگین شای د کمکی کنم چون منم احساسیم شاید راهنمایی مشکل شما چیه کلی.. .