2777
2789

مامانم دیروزتواتوبوس بوده گوشیشوازتوکیفش زدن تازه  چندماه بودخریده بودو قسطاشوهنوز داره میده پارسالم دزد گوشیه شوهرم توخیابون ازتودستش زده بود  چطور دلشون میاد آخه

😐کنارم گذاشتی که تلخم کنی شرابی شدم ناب حسرت بکش😏😎

دامادمون تو کار دلاره تموم سرمایه زندگیش تو یه ساک بود دوماه پیش ازش زدن!

بعد ده سال زندگی الان رو خط صفره

کاربری دست دوخواهر و یک دوسته(به دلیل کمبود سیمکارت ک نینیار لطف میکنن فرت و فرت میترکونن)(صرفا جهت اطلاع مارپل های سایت)(حوصله حواب دادن ب تک تک پیام هارو نداریم..مخصوصا توهین که به کتفمونه) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا مردم؟ اینا ک زدن دزدن و حروم خور

بالاخره اوناهم تواین جامعه هستن میبینن الان همه مثه هم هستن وباچه سختیی میشه یک چیزی خرید

دامادمون تو کار دلاره تموم سرمایه زندگیش تو یه ساک بود دوماه پیش ازش زدن!بعد ده سال زندگی الان رو خط ...

واااای بنده خدا چقدرسخت

دزد وجدان نداره

نه خاک توسرا  اصلا فکرووجدان ندارن  چندوقت پیشا توایستگاه اتوبوس بودم دیدم یک دفعه یک خانومه داره جیغ میزنه گوشیشو دوتاپسراباموتورزدن ورفتن 

خيلی بی شرف هستن اصلا کاری هم ندارن طرفشون کارگر بدبخته یا آدم پولدار

آخه نمیدونم بااین دزدیاشون به کجامیخان برسن شوهرم همونموقع هارفت شکایت کنه پلیسه گفته الکی نگرد دیگه پیدانمیشه

دزدن دیگه باید حواست باشه

توخیابون که نمیشه دست گرفت تواتوبوسم که عملا کیفوباید توبغل گرفت امنیت نداریم