2777
2789
عنوان

برای دفع جن عاشق چه کنم

2851 بازدید | 5 پست

سلام  من دو ساله که همیشه مریضم همه ی ارگان های بدنم مشکل پیدا کرده پریودم یه روزه شده سرفه می کنم تا مرز خفگی می رم اما هرچی عکس و آزمایش انجام می دم بی فایده است از طرفی هر خواستگاریم که توی دانشگاه دارم با این که میان ولی به ازدواج نمی رسه شاید بگید حتما مشکل داری اما اونا چند بار میان و می رن و بازم پیگیری می کنن ولی هر بار به یه دلیل کاملا غیر مشخصی بهم می خوره.

برای همین پیش یه دعانویس رفتم و گفت یه جنی رو می بینی که کت و شلوار پوشیده و عاشق منه اگه می خوام باید پول بدم تا این جن رو بگیره ولی من باور نکردم و انجام ندادم شما یه سوره و دعای خاصی نمی شناسید؟

دعانویسه یه کلاش و کلاهبرداره. آفرین که گولش و نخوردی

همیشه یه قرآن کوچیک همراهت باشه، وقتی اذان میگه توی خونه، صدای تلویزیون و بلند کن و بذار اذان با صدای بلند توی خونه پخش بشه. و اینکه ارتباطت و با خدا عمیق تر کن

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡قطعا حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.