2777
2789
عنوان

معلم بد اخلاقم

122 بازدید | 4 پست

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه 

من یه معلم بد اخلاق دارم هر روز دعوا میکنه راه حل بدید لطفاا و منو از دست این معلم نجات بدید

بدترین کاربرا از نظر من: میخوان نظرشون رو هرطور شده قالب کنن- درمورد چیزی که اینجا به کسی مربوط نیس تاپیک میزنن اونایی که میخوان پز بدن مثل تاپیک میزنه ما چهارتا ماشین داریم - کسی که برای پربازدید شدن دروغ میگه و دنبال بازدیده

هممون مخصوصا نسلای قبل شما همه داشتیم متاسفانه فقط باید تحملشون کرد 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
هممون مخصوصا نسلای قبل شما همه داشتیم متاسفانه فقط باید تحملشون کرد

نمیشه خیلی بده از دانش آموزای پارسال هم پرسیدم یکی از بچه ها خودشو از دست این معلم بدجنس  از بالای پله های خونشون پرت کرده بوده و پاش شکسته بود میخواسته خودکشی کنه

بدترین کاربرا از نظر من: میخوان نظرشون رو هرطور شده قالب کنن- درمورد چیزی که اینجا به کسی مربوط نیس تاپیک میزنن اونایی که میخوان پز بدن مثل تاپیک میزنه ما چهارتا ماشین داریم - کسی که برای پربازدید شدن دروغ میگه و دنبال بازدیده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه خیلی بده از دانش آموزای پارسال هم پرسیدم یکی از بچه ها خودشو از دست این معلم بدجنس از بالای پ ...

ببین غیر اون دانش اموز سی نفر دیگه تو اون کلاس هستن که این ادم گندو تحمل میکنن غیر اون ده تا کلاس دیگه و سالهای مختلف دانش اموزا تحملش کردن ادم انقد نباید ضعیف باشه بخاطر گند اخلاقیا بره خودکشی کنه . تو جامعه کم از اینا وجود نداره باید یاد گرفت تحمل کردنو صبرو

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
ببین غیر اون دانش اموز سی نفر دیگه تو اون کلاس هستن که این ادم گندو تحمل میکنن غیر اون ده تا کلاس دی ...

نمیشه تحملش کرد بدترین معلم کل جهانه