2777
2789
عنوان

خواستگاری ک موهاش ریخته قبول میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2314 بازدید | 119 پست
ازدواجیه...

خوبه پس

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی جونم ببخشید با اجازه🥺🙏🏻❤️‍🔥          

خانما من آموزش زبان انگلیسی خصوصی نذر کردم با تخفیف ویژه کسی خواست بهم بگه🥰❤️      

آیدی تلگرامم @urcapable@

خانما من آموزش زبان انگلیسی نذر کردم کسی خواست بهم بگه🥰❤️ من دانشجوی ادبیات انگلیسی دانشگاه تهرانم و چندین سال سابقه ی تدریس دارم.
اخلاق و شخصیت مهمه مو داشته باشه اما بد اخلاق و نامهربون و خسیس و.... چه ارزشی داره آخه اینم دیگه شک ...

میدونم اینارو 

من اخه خیلی دهن بین هستم،و اینکه تو تصوراتم کلا ی فرد پر م و مومشکی بوده

خودم خوشگلم ولی اخلاقم گوهه

خب تو ک میگی کیس بهتر نداشتم ی مدت باهاش وقت بگذرون ببین ب دلت میشینه ؟

اصن علاقه ک پیش بیاد تو طرف و جذاب ترین مرد میبینی

چن سالتونه جفتتون؟ ادم پایه ای هست ؟خوش مشربه فازش خوبه؟

خب تو ک میگی کیس بهتر نداشتم ی مدت باهاش وقت بگذرون ببین ب دلت میشینه ؟اصن علاقه ک پیش بیاد تو طرف و ...

ی مدت بود باهاش بودم ،ی ماه تقریبا ،دیدمش ظاهرا از نزدیک بهتر بود ،یکم دلم آروم ترشد،زیاد نمیشناسم ولی اصلا ناراحت نمیشه هر چی که بگم ،

اسی به خودت بستگی داره 

من چون این مسئله برام خیلی مهمه رد میکنم 

تو باید همه جوانبو بسنجی

یه خانم منطقی😄😌  سرحال😀😍 و یه مقدار دم دمی مزاج😬😶 پشت این کاربری نشسته...                (کاربری از اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ ارتباطی به من ندارن)