2777
2789
عنوان

بارداری و لکه‌بینی

85 بازدید | 12 پست

سلام و وقت همگی بخیر

دوستان، من آخرین عادت ماهانه‌ای که شدم 29 مرداد بود. ماه بعد که دو روز عقب انداختم آزمایش بتام مثبت شد. اما بخاطر درگیر شدن با مراسم فوت مادرشوهرم دیگه پی‌گیری نکردم متاسفانه... تا اینکه از دو روز پیش لکه بینیم شروع شد و رفتم دکتر... برام سونوی واژینال نوشت چون قبلا سابقه‌ی خارج رحمی داشتم که توی سونو ساک حاملگی توی رحم دیده شد و گفت 5 هفته و 2 روزمه... یعنی خدارو شکر خارج رحمی نیست... برام شیاف و آمپول پروژسترون نوشت... گفت اگه اتفاقی نیفتاد دو هفته دیگه برو سونو ببین قلب تشکیل شده یا نه... من خیلی نگران این لکه بینی‌ها هستم... کسی بوده توی بارداری این وضعیت رو داشته باشه و بارداریش به سرانجام رسیده؟ یا احتمال سقط و پوچ بودنش زیاده؟ ممنونم اگه اطلاعات یا تجربه‌ای دارید باهام در میون بذارید...

این جهان کوه است و فعلِ ما ندا...

سلام مبارکه 

منم پنج هفته لکه بینی داشتم یک ماه طول کشید چون هماتوم داشتم با شیاف و آمپول و استراحت برطرف میشه 

دل تو امروزیه قصه دوست داشتن رو باور نداره    دل من قدیمیه عاشق عشقیه که آخر نداره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم انشالله که خوب پیش بره ولی سن سونوت کمتر از بارداریت نیست؟

خودمم همین فکرو می‌کنم. به حساب خودم 6 هفته و دو روز بود ولی توی سونو یه هفته کمتر نشون داد. نمیدونم دلیلش چیه...

سلام مادرم همینطوری بود سر برادرم پروژسترون زد خوب شد نگران نباش سونو واژینال دادی که دقیق ترینه نخی ...

ممنونم عزیزم. من سر بچه‌ی اولم که دختره اصلاً همچین مشکلی نداشتم... ایشالا خیره...

عزیزم انشالله که خوب پیش بره ولی سن سونوت کمتر از بارداریت نیست؟

یه چندجا خوندم نوشته اختلاف بین سن سونو و بارداری در حد یک یا حتی دو هفته طبیعیه و بخاطر دیر انجام شدن لقاح و لانه گزینیه