2777
2789

سلام، راجب فیلم ببعی قهرمان برای کسانیکه دغدغه مند هستن که فرزندشون چی تماشا میکنه، ما دیشب 4 تا بچه رو بردیم سینما که یه فیلم ایرانی ببینیم ناگقته نماند از بس تلویزیون تبلیغش کرد اعتماد کردیم و رفتیم ولی ما که چیزی با هویت ایرانی در این فیلم ندیدیم تا آخر فیلم همسرم باورش نمیشد فیلم ایرانیه و همش میگفت نه خارجیه، نه معیارهای حجاب و پوشش نوع لباس و کفش های خانم بوقلمون و خوانندگی هاشون، در اون رعایت شده بود نه سبک موسیقی (فقط یک موسیقی ایرانی بود، گل مریم، که به محض خوندن انگار همه جمع منتظر یک نماد ایرانی بودن شروع به دست زدن و خوشحالی کردن)، رنگ موهای آبی و صورتی و.. که به شخصه دخترهای من میگفتن بزرگ بشیم میخوایم موهامونو مثل ببعی آبی کنیم، گذاشتن کدو حلوایی روی سر نمادهای هالووین، پلیس کاملا شبیه پلیس های آمریکایی، قهرمان فیلم که جغد پیری بود ویولن میزد (کجا موسیقی ایرانیها ویولن بوده) و جوانیهاش کاملا پوشش شبیه اسراییلی ها، مسابقه ای که انجام میدادن شبیه فوتبال آمریکایی و... خلاصه فقط حرص خوردیم که کجای این فیلم ایرانی بود، دیالوگش میگه من خودم یک پا اسپارتاکوس هستم 😳، واقعا بچه های مارو با کدوم قهرمانها میخوان آشنا کنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام، راجب فیلم ببعی قهرمان برای کسانیکه دغدغه مند هستن که فرزندشون چی تماشا میکنه، ما دیشب 4 تا بچه ...

وای دقیقا منم اصلا نمیدونم سر چی انقدر تبلیغ کردن یه انیمیشن با کپی برداری از انیمیشن های خارجی داستان و مفهوم جدید و خاصی هم نداشت تصویر شخصیت ها هم اصلا جالب و ایرانی نبود

با همون تصویرهای کارتون تلویزیونی میساختن جالب تر بود