2777
2789

شورای شما لباس چرک باشه میگه بهتون یا تو سبد میزاره یا شما میرید چک میکنید .

از دیروز ک از خونه مامانم اومدم همیشه خدا ک طرف های نشسته و خونه نامرتب تحویل میده هیچ . اونارو تمیز میکنم. 

دیروز و امروز دوبار لباسشویی روشن کردم و شستم .

باز برداشته میگه چرا شلوارم کثیفه نشستی ..منم فکر کردم تمیزه ک گذاشته رو جالباسی.  آخه همیشه لباسی ک استفاده میکنه رو رو مبل ول میکنه میره .

منم گفتم من چمیدونم اون شلوارت کثیفه . خودت باید بزاری کنار 

میگ اگ قرار باشه خودم بزارم کنار خو همونم خودم میشورم با لباسشویی .

گفت  ازین ب بعد خودن میشورم لباسامو. 

بعدم با حالت قهر پاشد رفت بیرون .

توقعش زیاده یا من خونه داریم بده

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

حق با شماست باید کنار میذاشت یا به شما میگفت 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل شوهر گوه گشنه من ک همیشه خدا گشنه بود.خودم احساس بد عادت شده اشغال ....وقتی میریم‌جای دور ک مثلاً ی روز باشه نهار درست میکنم ک تایم برنامه ریزی کنیم نخایم دنبال رستوران باشیم.اغا ما رفتیم طبق معمول جایی نهار هم پختم.تو‌پارک بخوریم آغا خورد یهو گفت کم درست کردی این‌چیه غرغرغر.گفتم صدا نده زسته گفت میگم تا همه بدونن .آبذومو برد.من نخوردم گفتم بخور تا سیر بشی.گغت خودت هم گشنته دروغ میگی.گفتم این تویی ک همیشه خدا گشنه ای.گشنه.پیذمردها هم داشتن منچ و تخته بازی می‌کردم فاصله شش متری.کر ک نبودن حتما شنیدین

مثل شوهر گوه گشنه من ک همیشه خدا گشنه بود.خودم احساس بد عادت شده اشغال ....وقتی میریم‌جای دور ک مثلا ...

الهی اشکال نداره فراموش کن 

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران