2777
2789
عنوان

خودمو زدم

310 بازدید | 35 پست

سر صبونه چای داغ ریخت رو پام سوخت شوهرم اصلا انگار نه انگار یکماهه شده مجسمه... با مامانش با دوستاش اینقد حرف میزنه که خسته میشه ولی به من کم محلی و سکوت... هر چی ام میخوام م باهاش بحرفم جواب  نمیده تاپیکهای قبلی گفتم چرا اینجوری شده... خسته شدم امروز دیگه جلوش خودمو حسابی زدم بعد از ده سال زندگی اونم فقط نگام می‌کرد.... انگار دنبال بهونه بودم. همه ی درد دلمو بهش گفتم کلی خوددمو زدم که خسته شدم ازین زندگی گوه اگه منو نمیخوای طلاقم بده 

و ازین حرفا.... تو اتاق بودیم درو قفل کردم گفتم نمیدارم بری تا نگی مشکلت چیه.... 

هیچی نمیگه 🤦🏼‍♀️

حالا رفت بیرون ولی من عین سگ پشیمونم چراا اینجوری کردم خودم از کار خودم تعجب کردم  هنوز دارم گریه میکنم سرمم شدید درد میکنه 😢اصن عین خیالش نیس فقط گفت تا بیشتر عصبی نشدم بذار برم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرااین کارو کردی؟فکرکردی دلش میسوزه یاحق بهت میده؟تودلش میگه چقدر روانیه

هیچوقت اینکارو نکرده بودم 🤦🏼‍♀️ده ساله با هم زندگی می‌کنیم اولین دفه ست.... اینم بگم که فردا یا پس فردا پریود میشم فک کنم به خاطر اینم بود... اصن خودم نفهمیدم چی شد 

ذکر پاکسازی هواوپونوپونو رو بگو بخدا مثل معجزه ست 

متاسفم لطفا من راببخش دوستت دارم سپاسگزارم 

اگه هم در موردش اطلاعاتی نداره کتاب محدودیت صفر کامل توضیح داده در موردش . تو گوگل هم بزنی دست و پا شکسته میاره 

هیچوقت اینکارو نکرده بودم 🤦🏼‍♀️ده ساله با هم زندگی می‌کنیم اولین دفه ست.... اینم بگم که فردا یا پس ...

شوهرت اومد اصلا باااش حرف نزن خیای رسمی برخوردکن تاچند روز اصلا توصورتش نگاا نکن یت شو ولی قخرنباش وبهترین غذاهارو درست کن ومرتب باشه ظاهرت وازش دوری کن وخودت رومشغول کن میادسمتت

🩷🩷

فدات اول بگو چرا اینطوری شده حال ندارم برم تاپیک قبلی .فقط غصه نخور خب حالت خوب نبوده شرایط بدی داشت ...

سر اینکه یکماه پیش رفت باغ دوستش دوروز موند...بهش گفتم چرا اینجوری میکنی همیشه سر این یه مورد بحث داریم... همیشه همین مشکلو باهاش دارم تایم تعطیلی شو با ما نیس... همیشه هم بجای اینکه حرف بزنه مشکلمون حل کنیم سکوت میکنه... من براش وویس میدم پیام میدم تو%یح میدم ولی میتونه هیچی نمبگه... خسته‌م کرده.. 

میگفتی نمیذارم بری تا عصبی بشی بفهمم وجودداری،کمی دوری کن ازش،وقتی خونست تنها غذا بخور برو تو اتاق خودت رو سرگرم نشون بده،اگه باهات حرف زد یا چیزی خواست اصلا"حرف نزن،بخودت برس،معمولا"مردها از حرف نزدن وبی محلی کردن بیشتر حساب میبر،اگه جواب نداد این کارها فکر اساسی بکن

ذکر پاکسازی هواوپونوپونو رو بگو بخدا مثل معجزه ست متاسفم لطفا من راببخش دوستت دارم سپاسگزارم اگه هم ...

والا اسپری نمک و سرکه میزنم در و دیوار خونه تا چند روز اوکیه فضای خونه. کلی ذکر و دعای قرآنی میخونم هر روز قرآن میخونم این که گفتی چیه؟ 

شوهرت اومد اصلا باااش حرف نزن خیای رسمی برخوردکن تاچند روز اصلا توصورتش نگاا نکن یت شو ولی قخرنباش و ...

خب توی این یکماه همش همین بودم... حتی رفتم کلاس ثبت‌نام کردم که خودمو مشغول کنم خیلی توجه نکنم به رفتارش 

میگفتی نمیذارم بری تا عصبی بشی بفهمم وجودداری،کمی دوری کن ازش،وقتی خونست تنها غذا بخور برو تو اتاق خ ...

اتفاقا همین کارم کردم توی اتاق بود داشت لباس می‌پوشید بره بیرون رفتم داخل درو قفل کردم و خودمو زدم جلوش بعدم کلیدو برداشتم گفتم نمی‌ذارم بری تا نگی مشکلت با من چیه... میگه چه فایده داره وفتی من میگم و نمیفهمی 😳اتفاقا هیچوقت نمیگه مشکلش چیه دیرش هم شدا بود هی میخواست بره نمیذاشتم... گوشیش هم هی زنگ می‌خورد داد زدم سرش که همه زندگیت شده کارت