2777
2789
عنوان

کسی مزوتراپی انجام داده

173 بازدید | 14 پست

سلام من دیروز رفتم دکتر برای ریزش مو گفتن چون موهات نازک هست و ریزش موهات ارثی هست باید مزو کنی ، کسی انجام داده تاثیری داشته؟ 

عوارضی نداره؟ 

جوابدهی متفاوته در هر شخصی ولی اگه مشکل دیگه ای مثل هورمونی تنبلی تخمدان نباشه بنظرم خیلی بهتر جواب ...

ببخشید میدونید اگه این دوره ی مزوتراپی تموم شد ممکن دوباره ریزشش شروع بشه یا باید همیشه ادامه بدم 

به من گفتن تا پنج ماه باید انجام بدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید میدونید اگه این دوره ی مزوتراپی تموم شد ممکن دوباره ریزشش شروع بشه یا باید همیشه ادامه بدم به ...

ببین ظاهرا اگه شامپوی مناسب استفاده کنی ریزش موهات برنمیگرده واینکه فک کنم بعد از ۵ ماه  هر ۶ ماه یکبار باید شارژ کنی البته دقیق یادم نیست و اینکه یه مشکل دیگه پیدا نکنی مثلا استرس زیاد مشکل هورمونی تنبلی تخمدان تیرویید کمبود تغذیه ی مناسب ....

ببخشید میدونید اگه این دوره ی مزوتراپی تموم شد ممکن دوباره ریزشش شروع بشه یا باید همیشه ادامه بدم به ...

تواینستا همین کلمه ی مزوتراپی رو سرچ کن نمونه هارو ببین میگم که اول مشکل اصلی رو پیدا کن وبا کمک پزشکی که طب سنتی بلده برطرفش کن اینجوری مزو زودار جواب میده و شامپوی مناسب که معمولا گرون هست رو خود دکتر باید بهت معرفی کنه 

ریزش مو علل زیادی داره، و غالبا" غیر قابل درمان دائمی است.

یعنی تا وقتی درمان کنید، موها خوبست. اما اگر درمان را بصورت کامل قطع کنید، معمولا" ریزش مجددا" شروع میشه ( اگر غذا نخورید هم، گرسنگی مجددا" شروع میشه )

همراه با سایر درمانها، بله مزوتراپی در درمان ریزش مو خیلی مؤثر است.

ریزش مو علل زیادی داره، و غالبا" غیر قابل درمان دائمی است.یعنی تا وقتی درمان کنید، موها خوبست. اما ا ...

به من گفتن ریزش مو قطع میشه و کم کم باعث رویش مجدد موها میشه این درسته؟ ممکن هست مزو تراپی کنم ریزشش بیشتر بشه؟ 

نام کاربریش دقیق یادته ؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

مه_لقا_

پاک شده همه چی

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔