2777
2789
عنوان

از یک برنامه پزشکی زنگ زدن بهمون...

462 بازدید | 21 پست

سلام من هشتم شهریور برای مامانم به یک شماره ای که توی برنامه پزشکی شبکه سلامت بود پیام دادیم برای کاهش وزن.الان زنگ زدن کلی سوال پرسیدن ازش و گفتن برای تغذیه و ورزش و دکتر طب سنتی برنامه میدن به اضافه چند تا دمنوش لاغری و برای دیابتشم یک چیزی میدن  و سی دی برای ورزش تو خونه و ...کلشون 170 هزار تومن

بنظرتون میشه اعتماد کرد؟  میگم سفارش بدیم فک میکنم هیچی نباشه جز دوسه تا جزوه و قتد رژیمی و اینها با دمنوش 

رژیم دکتر کرمانی؟؟

چرا وقتی یکی تاپیک عکس میزنه میگه پست بعدی میزارم ولی پست بعد بازم پست میزاره صبر کنید داره میاد🤔یعنی چجوریه هم عکس داره میاد هم استارتر میتونه پست بزاره😯چرا تو تاپیکها میگید بچه ها پست نزارید پربازدید نشه😑پربازدید به معنی جلو رفتن صفحات نیست بخدا به تعداد بازدید😣اینجا کسی جرات نداره بگه دوست داره بچه اش پسر باشه باید حتما عشق دختر باشی وگرنه میجوَنِت😒چرا کاربرا یه عکس خیلی معمولی از خودشون میزارن همه میگن ماشالله برا خودت اسپند دود کن کلی قربون صدقه ش میرن درحالی که دیده شده عکس از آیشواریا گذاشتن میگن ایشش این چیه من ازاین خوشکلترم😯هیچوقت اینایی و که اسکرین شات از پیامهای شوهرشون میزارن که کلی قربون صدقه هم رفتن و درک نمیکنم یعنی واقعا چیزی به اسم حریم شخصی و خصوصی براشون تعریف نشده🤔وای اونایی که تاپیک میزنن فلان کاربر اقا بهم درخواست دوستی داده😷خب قبول نکن و تمام تاپیک زدنت چیه 😣😏اینجا هیچی تو سلیقه کاربرها نیست  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اها فکر کردم دکتر کرمانی و میگی چون اونا هم رژیم میدن اول دوره ۱۷۰ دوره بعدی ۱۰۰ تومن میگیرن

چرا وقتی یکی تاپیک عکس میزنه میگه پست بعدی میزارم ولی پست بعد بازم پست میزاره صبر کنید داره میاد🤔یعنی چجوریه هم عکس داره میاد هم استارتر میتونه پست بزاره😯چرا تو تاپیکها میگید بچه ها پست نزارید پربازدید نشه😑پربازدید به معنی جلو رفتن صفحات نیست بخدا به تعداد بازدید😣اینجا کسی جرات نداره بگه دوست داره بچه اش پسر باشه باید حتما عشق دختر باشی وگرنه میجوَنِت😒چرا کاربرا یه عکس خیلی معمولی از خودشون میزارن همه میگن ماشالله برا خودت اسپند دود کن کلی قربون صدقه ش میرن درحالی که دیده شده عکس از آیشواریا گذاشتن میگن ایشش این چیه من ازاین خوشکلترم😯هیچوقت اینایی و که اسکرین شات از پیامهای شوهرشون میزارن که کلی قربون صدقه هم رفتن و درک نمیکنم یعنی واقعا چیزی به اسم حریم شخصی و خصوصی براشون تعریف نشده🤔وای اونایی که تاپیک میزنن فلان کاربر اقا بهم درخواست دوستی داده😷خب قبول نکن و تمام تاپیک زدنت چیه 😣😏اینجا هیچی تو سلیقه کاربرها نیست  

نمیدونم والا چقدر هم پول میگیرن 😐

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
دیگه به تلویزیونم نمیشه اعتماد کرد.... کاسبی میکنن با تماسای مردم من بودم هیچی ازشون نمیگرفتم میگف ...

اره والا منم اعتماد ندارم بهشون یک جور تند تند و غلیظ و  با اعتماد بنفس حرف میزنن میخوام بکنن تو پاچه ات

والا همین پدیده شاندیز صبح تا شب تبلیغش بود ک اختلاسی از آب دراومد  

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!
نه  اون نبود این دکتر کرمانی کیه؟ مطبش کرمان یا تهران؟

اینترنتی ثبت نام میکنی بعدش برات یه سری دارو و ترازو و یه کتاب میفرستن دیگه تقریبا سه ماهی تحت نظری و خودشون باهات درتماسن

اها فکر کردم دکتر کرمانی و میگی چون اونا هم رژیم میدن اول دوره ۱۷۰ دوره بعدی ۱۰۰ تومن میگیرن

خب این دکتر کارش خوبه؟ مطبش کجاس؟

مامانم اصرار داره بگیره ولی بهش میگم الکیه 

نهههه اصلا اعتماد نکنید فقط جایی خرید کنید که حضورا دکتر و داروها رو ببینید و اگر مشکلی پیش اومد بتوانید مراجعه کنید

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨