2777
2789
عنوان

🤣دروغگو های کم‌حافظه🤣

1016 بازدید | 55 پست

رفقا دوستانه عرض میکنم😆  کاش یه عده که تعدادشون کم هم نیست تو این سایت اول فکر میکردن ...موقعیت سنجی میکردن ... بعد دروغ سر هم میکردن و تحویل میدادن😇😇 آدم خنده اش میگیره خدایی   ما رو چی فرض میکنن اینا🤣🤣

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️

یکیش sara_mo_2002

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا بسیار کم هوش هستن کاربرyyyyyyuدیشب تاپیک زده باهواپیما از ماه عسل برگشتم گفتن پروازها کنسله گفته نه علی بابا کنسل نیست بعد یه اسکرین از پروازهای جمعه داده که ثابت کنه کنسل نیست 🤣🤣

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

اسی خیلی بامزه تایپیکتو نوشتی موقعیت سنجی و فکر و فلان👌🤣🤣🤣🤣

مخلصیم 🥰🥰🥰

👌🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 دمت گرم

زیادی رو سادگی نی نی سایتیا حساب باز کردن 🤣🤣

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

من خودم ب شخصه متوجه میشم کدوم تایپیک راسته کدوم دروغ اهمیت نمیدم اتفاقا بجا ناراحت شدن کلی هم میخند ...

اره....متاسفانه افراد زود باور هم زیاد هست اینجا

من خودم ب شخصه متوجه میشم کدوم تایپیک راسته کدوم دروغ اهمیت نمیدم اتفاقا بجا ناراحت شدن کلی هم میخند ...

والا منم حوصله ی بحث ندارم تاجایی با احساسات کاربرا بازی نشه میخندم رد میشم 😂