رفقا دوستانه عرض میکنم😆 کاش یه عده که تعدادشون کم هم نیست تو این سایت اول فکر میکردن ...موقعیت سنجی میکردن ... بعد دروغ سر هم میکردن و تحویل میدادن😇😇 آدم خنده اش میگیره خدایی ما رو چی فرض میکنن اینا🤣🤣
شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
کاربری دست دونفره دوستان .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دقیقا بسیار کم هوش هستن کاربرyyyyyyuدیشب تاپیک زده باهواپیما از ماه عسل برگشتم گفتن پروازها کنسله گفته نه علی بابا کنسل نیست بعد یه اسکرین از پروازهای جمعه داده که ثابت کنه کنسل نیست 🤣🤣
👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که خودشاخ پنداری وتوهم توطئه