2777
2789
عنوان

ی لحظه بیایددددد

130 بازدید | 11 پست

دوستم تازه بهم زنگ زد خیلی عصبی بود میگه زنگ زده محل کارش ی خانوم برداشته تلفن رو بعد ک قطع کرده زنگ زده شوهرش گفته اشتباه شماره رو گرفتی دوستم میگه ک شماره رو نگاه کردم دقیقا شماره محل کارش بوده بعدشوهرش میگه حتما خط روخط شده حالا میگه بنظرت راست میگه شما باشید چه فکری میکنید راست میگه یعنی؟؟؟؟؟

خدایا زندگیم رابه خودت گره بزن گره کور😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محل کار شوهرش زنگ زده

آخه اگه چیزی بود که خودشونو لو نمیدادن منم این اتفاق افتاده خط روخط شده حتمن

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

اره براي منم توي دوران نامزديمون پيش اومده بود زنگ زدم گوشي شوهرم يك زن ك صداش مسن ميومد گوشيو برداشت شوكه شدم قطع كردم،دوباره زنگ زدم شوهرم برداشت همش با عصبانيت حرف ميزدم اون كي بود گفت كيو ميگي گفتم ي زني گوشيو برداشت و اين حرفاااا...اونم همش بهم ميخنديد😂 چون ميدونه روش حساسم و قاطي كردم و خلاصه بهم ثابت كرد ك خط ب خط شده و من اشتباه ميكنم 

لایکم نکنید  

خودش بهتر از هر کسی شوهرشو میشناسه. دوستم به موبایل شوهرش خیلی زنگ زد اخرم همکار خانوم جواب موبایلو داد گفت انقد زنگ خورده ورداشتم . شوهرشم بیرون رفته بوده. خوشش نیومد از کارش. ولی میگفت من به همسرم اعتماد دارم

من بودم باور نمیکردم.ولی به خودش نمیگفتم که باور نکردم.تحقیق میکردم ببینم واقعا چه خبره

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

والا میگه هرچی میگفتم الو صدامنو واضح نمیشنید بعد ب شوهرش ک زنگ زده همش میخندیده بهش گفته اشتباه گرفتی میگفت پیش اومده گوشیشو خاموش کنه ولی کلا ادم بدی نیس شوهرش یعنی اونقدک من میشناسمش

اینم بکم تودوران عقدشون خانمی بهش زنگ زده شوهرش میگفته از دخترای دانشگاس ک بهش گیرمیدن بعداز عروسیشونم ی خانمه بهش زنگ میزده ی باردوبارنه چندبارمیگه شوهرم گوشیوبرمیداشته اصلا حرف نمیزده تااینکه خودش بای شماره ناشناس زنگ میزنه ماوجه میشه ک خانمه