2777
2789
عنوان

بیاد کمک

112 بازدید | 10 پست

سلام دوستان . من سال گذشته بارداری خارج از رحم داشتم . جراحی شدم و با حفظ لوله سمت راست بارداری تموم شد. الان مجدد باردارم ماه سوم هفته پیش سونوی ان اتی دادم همه چیز عالی بود . اما الان دو روزه که از ناحیه تخمدان سمت راست احساس درد دارم و ترشحاتی که گاهی زرد تیره است با دکترم صحبت کردم میگه چیز خاصی نیست کسی تجربه ای در این خصوص داره . درد یک طرفه میتونه از نشونه های سقط باشه

عزیزم منم ماه سومم و تخمدانام گاهی تیر میکشه یا دو طرف یا فقط یک طرف دکترمم گفته طبیعیه نگران نباش عزیزم اگر مشکلی بود تو همون سونو معلوم میشد

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه من ترشح هم دارم

ترشح قهوه ای صورتی و قرمزه ک نشونه ی خطره اگر دکترت میگه رنگ ترشحت مشکل نداره نگران نباش

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
میترسم در اثر قاطی شدن با خون این رنگی شده باشه

عزیزم خون ک رنگش مشخصه بعدم اگر خون باشه ک خود خون میاد من خواهرم ودختر خالم خون ریزی داشتن تو حاملگی میگفتن قشنگ رنگ خون بوده .شما چون اون تجربه رو داری حالا نگرانی ولی اون تجربت قضیش فرق میکرده شما اون هفته ها رو گذروندی دیگه خدا رو شکر بسپارش ب خدا و ب دکترت اعتماد کن 

ممنونم دعا کن واسم

ان شاءالله ک ب سلامتی این روزها رو بگذرونی .درک میکنم منم نگرانی زیاد دارم ولی نگرانی خودش بدترین سمه اگر دکترت خوبه با تجربس خیالت راحت باشه از حرفاش