2777
2789

سلام بچه ها 

حقیقتا عشقم دو شبه پشت سرهم شبا از ساعت ۱۱ یا ۱۰ پیام میدم یا زنگ میزدم جواب نمی‌داد 

امروز پیام دادم یه صبح بخیر قشنگ فرستاد من دیگه پی قضیه رو نگرفتم گفتم اشکالی نداره 

اما امشب باز تکرار کرد فقط ساعت ۹ نیم پیام داده بود 

دیگه هیچی نگفت هر چی پیام دادم زنگ زدم 

چون نگرانش بودم 

گفتم به جان مامانم قسم نیای دیگه جوابتو نمیدم 

اونم ساعت ۱ خورده ای اومد گفت تازه رسیدم خونه گوشیم خراب شد من گفتم اوک (چونکه از دستش چند ماه پیش افتاده بود ) الان خطم رو گوشی سادس

یکدفعه نمی‌دونم چیشد جواب داد ۴ تا ایموجی فرستاد 

من بهش گفتم تو منو خر فرض کردی آخه کی با گوشی ساده ایموجی میفرسته برو خودتو مسخره کن 

بعد بهش گفتم دیگه بهم پیام نده 

برو وقتتو همونجا که دو شبه بودی بگذرون 

دیگه جواب ندادم دیدم یکم پیش گفته اسکل گوشیم ساده ساده که نیست برا قدیمه خجالت بکش و ....

حالا بنظرتون من بد صحبت کردم؟

نه بابا یه اتفاق ساده بود

بزرگ نکن واسه خودت الکی

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼