2777
2789
عنوان

لک بینی قهوه ای

219 بازدید | 22 پست

سلام وقت بخیر.. من قبلا تنبلی تخمدان داشتم یه مدت دارو گیاهی استفاده کردم بعد که رفتم سونو تنبلیم رفع شده بود حالا ۲ ماهه پریود نشدم هفته پیش لکه قهوه ای دیدم گفتم حتما میخوام پریود بشم اما نشدم و بجاش ببخشیدا ترشح های آبکی و شیری به مقدار زیاد داشتم بعد تا دیشب دوباره لک قهوه ای دیدم باز قطع شد هفته ی پیش هم دوبار رابطه بدون. جلوگیری داشتم بی بی چک زدم منفی بود..کسی تجربه ای داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فردا برو آزمایش بارداری بده،امکانش هست باردار باشی

واقعا؟

یه بی بی چک مارک مدیکور زدم بعد از اینکه خشک شد یه خط نازک افتاده بود..امشبم از سر شب حالت تهوع شدید دارم..

داروگیاهی یعنی شیاف استفاده کردی؟شاید لک ها بخاطر اونهیا خوردنی بودن؟

نه شیاف نیست..دارو گیاهیه دم میکردم میخوردم

نه تقریبا دو هفته س دیگه نمیخورم..

ببین من یه هاله میبینم ولی دل نبند،یا فردا دوباره بی بی بزن ببین هاله میافته یا نه..یا اگه میدونی تو ...

من اصلا برام مهم نیست باردار باشم..فقط از این دو راهی دربیام کافیه..

ممنون عزیزم🌹🙏

واقعا؟پس حتما برم آزمایش بدم..آخه بی بی چکم یه جوریه که انگار منفیه

من سر بچه دومم لکه قهوه ای دیدم منم فکر کردم پری شدم ده روز بعد که برا جاریم گفتم گفت بارداری تا رفتم بی بی زدم دیدم مثبته 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
من سر بچه دومم لکه قهوه ای دیدم منم فکر کردم پری شدم ده روز بعد که برا جاریم گفتم گفت بارداری تا رفت ...

منم واسه همین شک دارم..

چون سر بچه اولم تا ۱۳ هفتگی لکه بینی داشتم..

خب الان نباید مثبت میشد بی بی چک؟

منم واسه همین شک دارم..چون سر بچه اولم تا ۱۳ هفتگی لکه بینی داشتم..خب الان نباید مثبت میشد بی بی چک؟

خب بی بی چک هم خطا داره مثلا من سر سومی ظهر بی بی زدم مثبت بود عصر زدم منفی بود ولی باردار بودم

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜