2777
2789

قرار نیست کسی مدرسه رو به آتیش بکشونه

چندتا کار و حرف و بازی که بعدا خاطره بشه از مدرسه 

بچه‌ها هم حسابی پایه بزن برقص و آهنگ خوندن و مافیا هستن 

بحز اینا چه بازی ای و چه موضوع حرفی؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با این فکر و خیالات 

در آینده هیچی نمیشی 

مدرسه جای درس خوندنه 

برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگ‌ها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ می‌دیدند، به همدیگر وصیت می‌کردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند. 

دقت بفرمایید الان همه شدن بچه مثبتی که سرشون تو کتاب بوده همیشه  

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

ظبط گروه سرودمونو از تو نماز خونه مبکندیم میومدیم کقتی همه سر کلاس بودن ۱۵ نفری تو یالن روسن‌میکردیم صدا پخش میشد مدیر میفتاد دنبالمون مام بدو میرفتیم نمازخونه

اشغالارو پست بختری جم میکردیم اتیش میزدیم

شلنگ بخاری رو سوراخ کردیم

پایه میزو شکوندیم اویزون کردیم از پنجره

از دفتر تو قفسه اشیاعی ک معلما از بچه ها گرفته بودن میدزدیدیم میدادیم ب صاحباشون