2777
2789

لبو 

کدو تنبل و لیمو ترش و لیموشیرین بهش بدین بخوره سیستم ایمنی رو تقویت میکنه 

اش هایی بپزین که سبزیشو اخر سر ریخته باشین و خیلی نجوشه سبزی ها و اسفناج داشته باشه داخلش 

سوپ با گشنیز هم خیلی عالیه 

چای عسل و زنجبیل هم بدن رو قوی میکنه

حال متکلم از کلامش پیداست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برادر منم اینطوری بود حتی واکسنه سرماخوردگی هم زد تاثیر نداشت. شبا قبل خوابش یه حبه سیر خورد کن بریز تو یک لیوان اب و یک قاشق عسل مقاومته بدنو میبره بالا

حتما عسل داشته باشه وگرنه فشارشو میندازه

ويتامين سي بهش بده و توي غذاتون يا چاييتون زنجبيل بنداز. زنجبيل سيستم ايمني بدن رو تقويت ميكنه

زنجبيل رو موافقم،عاليه.ولي در مورد ويتامين سي هنوز ثابت نشده كه در جلوگيري از سرما خوردگي موثر باشه.

چای به و دارچین خیلی خوبه.

به رو رنده کن ، بزار کامل خشک بشه ، بعد کمی بو بده تا یکم رنگ بگیره، هر روز صبح با دارچین دم کن و عسل روش بریز بده بخوره، هر روز صبح هم که میخواد بره مدرسه و شب که میخواد بخوابه براش قطره بینی سدیم کلراید بریز یا اسپریش استفاده کن.

Lilypie Fourth Birthday tickers

بچه ها بگین منم چیکار کنم پسرم حساسیت داره سینه ش خس خس میکرد تو یکی دو ماهگی  ..از پارسال سرما خوردگی گرف طولانی شد سرفه میکرد مدام  امسال دوباره هم سرماخورد دوهفته پیش دکتر بردم ولی همچنان سرفه داره مخصوصا سر صبح  هشت سالشه بگین چی بدم سرفه ش قطع شه 😔😔😔😔😔😔😔😔😔

تاب تاب عباسی   خدامنو نندازی  میخام پناهم باشی  تاآخر این بازی   
زنجبيل رو موافقم،عاليه.ولي در مورد ويتامين سي هنوز ثابت نشده كه در جلوگيري از سرما خوردگي موثر باشه.

😐😐 پس چي ميگن زمستونا با صبحانتون آب پرتقال بخوريد تا سرما نخوريد اصلا شك نكن كه موثره البته آب پرتقال طبيعي

أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ
بچه ها بگین منم چیکار کنم پسرم حساسیت داره سینه ش خس خس میکرد تو یکی دو ماهگی  ..از پارسال سرما ...

شلغم بپز هم بخور بده هم آب شلغمو جدا بخوره آب شلغم براي سرفه عاليه، بعد پشتشو چرب كن و كيسه آب گرم بزار اگه نداري هم با اتوي گرم كه از برق كشيدي پشتشو گرم كن فقط مواظب باش نسوزه اول پتو بكش از روي پتو اتو بكش. ايني كه بهت ميگمو چند شب پيشا روي خواهرم امتحان كرديم كه تا صبح از سرفه نميخوابيد. حالا نميدونم آب و بخور شلغم تاثير داشت يا گرم كردن كمر

بچه ها بگین منم چیکار کنم پسرم حساسیت داره سینه ش خس خس میکرد تو یکی دو ماهگی  ..از پارسال سرما ...

راستي نشاسته هم خوبه سينه رو نرم ميكنه اونم حتمن امتحان كن. يه شربت هم داروخانه ها دارن مخصوص بچه ها شربت بنفشه اونم خيلي خوبه

شلغم بپز هم بخور بده هم آب شلغمو جدا بخوره آب شلغم براي سرفه عاليه، بعد پشتشو چرب كن و كيسه آب گرم ب ...

مرسی عزیزم،،  اینکارو میکنم ببینم تاثیر داره یانه ..بخور شلغم دادم   شلغم و آبشم دادم خورده ولی تاثیری نداشت زیاد سرفه ش همچنان هست🤗🤗🤗🤗 

تاب تاب عباسی   خدامنو نندازی  میخام پناهم باشی  تاآخر این بازی