بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
برادر منم اینطوری بود حتی واکسنه سرماخوردگی هم زد تاثیر نداشت. شبا قبل خوابش یه حبه سیر خورد کن بریز تو یک لیوان اب و یک قاشق عسل مقاومته بدنو میبره بالا
به رو رنده کن ، بزار کامل خشک بشه ، بعد کمی بو بده تا یکم رنگ بگیره، هر روز صبح با دارچین دم کن و عسل روش بریز بده بخوره، هر روز صبح هم که میخواد بره مدرسه و شب که میخواد بخوابه براش قطره بینی سدیم کلراید بریز یا اسپریش استفاده کن.
بچه ها بگین منم چیکار کنم پسرم حساسیت داره سینه ش خس خس میکرد تو یکی دو ماهگی ..از پارسال سرما ...
شلغم بپز هم بخور بده هم آب شلغمو جدا بخوره آب شلغم براي سرفه عاليه، بعد پشتشو چرب كن و كيسه آب گرم بزار اگه نداري هم با اتوي گرم كه از برق كشيدي پشتشو گرم كن فقط مواظب باش نسوزه اول پتو بكش از روي پتو اتو بكش. ايني كه بهت ميگمو چند شب پيشا روي خواهرم امتحان كرديم كه تا صبح از سرفه نميخوابيد. حالا نميدونم آب و بخور شلغم تاثير داشت يا گرم كردن كمر