2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چجوری با چیمن قرص سیبل استفاده میکنم بدتر نظم پریودم بهم ریخته جوش زدم موهامم بخاطر این کیست میریزه

اگ متاهلی اینو امتحان کن عاااااالیه من تاپیک های قبلم هست پریودم وحشتناک بهم ریخته بود طولانی و لکه بینی زیااااد

اگ متاهلی اینو امتحان کن عاااااالیه من تاپیک های قبلم هست پریودم وحشتناک بهم ریخته بود طولانی و لکه ...

مجردم 😑

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 
منم یبار هفت ماه پری نشدم،رفتم طب سنتی ی پک شامل روغن و عسل و ی پودری بود بهم داد گفت ب رحم تزریق کن ...

منم چیزای سفید خیلی زیادی دفع کردم حتی ی مشت چربی و عفونت هم بود عکسش رونگرفتم

کیست رحم و تخمدان پلی کیستیک برا کیست تخمدان هم عالیه فقط اونا راه ندارن بیان بیرون همونجا ذوب میشن

علایمت چی بود 

اگه دوس داشتی بگو 

من همه نوعیشو فک کنم دارم 

ولی اینا ک شما نشون دادی تاحالا ندیدم

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
علایمت چی بود اگه دوس داشتی بگو من همه نوعیشو فک کنم دارم ولی اینا ک شما نشون دادی تاحالا ندیدم

لکه بینی شدید داشتم پریودام کاملا بهم ریخته بود حتی دکترم نرفتم نوبت دکترم گرفتم نرفتم😂

یک هفته لک بینی یک هفته خونریزی شدید ک فقط با سویق عدس بند میومد باز یک هفته لک بینی فقط یک هفتشو پاک بودم ک یهو باز وسطش لکه داشتم 

دو روز از این استفاده کردم پریود شدم کاملا طبیعی بود باز بعد پریود ادامه دادم

دور کمرت همیشه شال ببند مخصوصا پریود بودیروغن بابونه یا سیاه دانه بزن ب شکم و پهلوترو زمین سرد نشین ...

فدات شم مرسی 

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 
لکه بینی شدید داشتم پریودام کاملا بهم ریخته بود حتی دکترم نرفتم نوبت دکترم گرفتم نرفتم😂یک هفته لک ب ...

والا دکترام برا ادم کاری نمیکنن 

هی قرص میدن میخوریم 

حالا خداروشکر که خوب شدی 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.