2777
2789
عنوان

خاتون

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 32 پست
چرا باید به یکی قدرت الکی بدیم؟این اصلا درست نیستاین باعث نگاه از بالا به پایین میشهیعنی زن قدرت تصم ...

خب بستگی ب درک و شعور همسر هم داره

ولی شما خیلی زبونت تیزه از قلمت مشخصه ها

یه کم اروم باش اجی‌نفس عمیق بکش

زندگی ارامش و سیاست لازمه

اگه جلو شوهر زبونت تند باشه باور کن کنار نمیایی باس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نرسیدم بدتر اون ازدواجم کردم حتی تو خصوصی ترین لحظات زندگیم اونه یهو میاد جلوچشمم

فامیل هستین؟

چرا بش نرسیدی؟

هیچووووقت فراموش نمیشه

شاید باورت نشه من از۵۰ سالگیم میترسم

لز وقتی ک نوه داشته باشم ولی شبا دلتنگ عزیزی ک ب زور ازم گرفتنش بشم

فامیل هستین؟چرا بش نرسیدی؟هیچووووقت فراموش نمیشهشاید باورت نشه من از۵۰ سالگیم میترسملز وقتی ک نوه دا ...

آخی معلومه خیلی عاشق بودین 🥺❤️ 

با دیدن پیام های شما فهمیدم هنوزم دوست داشتن واقعی هست 

آخی معلومه خیلی عاشق بودین 🥺❤️ با دیدن پیام های شما فهمیدم هنوزم دوست داشتن واقعی هست

مرسی ک درک کردی اجی

ولی بخدا با گوشت و پوست استخونم دلتنگشم

کاش یه مسلمون بود پادرمیونی میکرد پیش خدا

فامیل هستین؟چرا بش نرسیدی؟هیچووووقت فراموش نمیشهشاید باورت نشه من از۵۰ سالگیم میترسملز وقتی ک نوه دا ...

اون غریبه بود پسر رفیق بابام

نترس بخدا بسپار شاید دراینده یجوری برات رقم بخوره که گاهی یادش بیاری فقط لبخند بزنی

نمیگم فراموش، اما گاهی تبدیل میشه به یه خاطره

من دیگه اعتقاد ندارم خدا وجود داره

اما همیشه بدون پشت هرکاری حکمتیه 

منم الان عین حال خودتو دارم ولی خودمو بااین اروم میکنم که حتما حکمتی این وسط بوده وخوب شاید دلیلشم چندین سال بعد بفهمم..

اما همیشه بدون پشت هرکاری حکمتیه منم الان عین حال خودتو دارم ولی خودمو بااین اروم میکنم که حتما حکمت ...

حوصله حکمتو ندارم

پس حکمت اینکه ما باهم اشنا شدیم چی بود اجی؟

خستممممم بخدا

خب چرا بش نرسیدی؟اون ازدواج کرده؟

نه هنوز مجرده

اون موقع اومد خواستگاری نامزد پسرعمم بودم 

کلا از اولش اسممون روهم بود پدرم نزاش دیگه منم اصلا از حسم به کسی نگفتم جز اینکه با خواهرش حرف میزدیم اون میگفت اون تورو دوست داره