2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

صددرصد

ولی درکنارش لزوما یه بالاشهری بافرهنگ نیست قطعا و یه پایین شهری هم بی فرهنگ نیست قطعا

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

ذات انسان جوریه ک از اطرافیانش نوع رفتار  خلق خو رو یاد میگیره

برا همین محل زندگی تاثیر داره 

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
همه جا خوب و بد داره ولی باید بپذیریم این اکثریت هستن که به چشم میان و فرهنگ و شکل میدن

بله من خودم پایین مشهدم کوچه بقلیمون کلا پاتوق موادفروشاست!

بعدمیگن منطقه زندگی مهم نیس منطق زندگی مهمه! 

ذات انسان جوریه ک از اطرافیانش نوع رفتار خلق خو رو یاد میگیرهبرا همین محل زندگی تاثیر داره

درسته توبقالی های پایین دست بچه ۱۰ساله ناس میدن د حالیکه بچه توبالاشهربره مغازه سیگاربخره احتمال اینکه بهش ندن هست

تو همه جا آدمای خوب و بد و انواع و اقسام مسائل هست اما توی بالاشهر جوریه که اون ظاهر رو حفظ می کنن....

مثلاً تو پولدارا اعتیاد کم نیست اما مواد خوب و مواد غذایی خوب و رفتار باعث شده به چشم نیاد اعتیادشون و....

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا