2777
2789

راستش تو کلاس حدود ‌٢٠ نفریم 

نصف کلاسمون یک اکیپیم 

بعد بچه‌ها منو با فامیلم یعنی کمالی صدا میزنن از پارسال بعد شد کمال 

یکی از بچه‌ها به شوخی بهم گفت کمال کمتر بمال 

منم خیلی ناراحت شدم بهشم گفتم که نگه ولی بقیه هم شنیدن که اینو بهم گفته و خندیدن 

چند دفعه هم جلوی غریبه بهم گفت خیلی ناراحت شدم نه که بهش چیزی نگم چرا فحش میدم منم ولی این حرفشو کنار نمیزاره 

و من بحث کردن لفظیم بگی نگی ضعیفه یعنی استرس میگیرم و بدنم و صدام خیلی میلرزه که یوقت نتونم جواب درستی بدم

ولی فیزیکی اگه بخوام برخورد کنم دست کمی ندارم اونم که خیلی لاغره 

نیم درصد ترسم اینکه کسی از بچه‌ها پشت منو نگیره 

میشه کمکم کنین چیکار کنم 

جز اون کسی دیگه‌ای گفت چی بگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو اگر فامیلی من نبود چجوری میخواستی تو کلاس ثابت کنی که بامزه ای؟

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

اینجوری درست نمیشه تا وقتی ضعف نشون بدی بقیه بیشتر خوششون میادک اذیتت کنن من بودم میگفتم باشه بقیشو توبمال یا توبیشتر بمال مشخصه علاقه داری یایه همچین‌چیزی🤣🤣🤣 هردفه هم باخنده که خوب حرصی بشه 

یک# عدد بی ادب هستم🤣

اصلا نقطه ضعف نشون نده چون بدتر میکنه.با خونسردی تمام زل بزن تو چشمش و بگو من تورو نمیمالم(توی همون جمعی که بهت توهین کرده بگو که حسابی ضایع بشه.دعوای فیزیکی هم نداشته باش)

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤