2777
2789
عنوان

مزوتراپی کیا انجام دادن

971 بازدید | 11 پست

من دیروز خیلی یهویی و بی برنامه انجام دادم...اقای دکتر گفت سه جلسه مزو بعدPRPبعد دوباره سه جلسه مزو و دوباره PRP...شما رفتین؟نتیجه گرفتین؟جلساتتون چجوری بوده؟

برا مو؟

من یک جلسه به توصیه یکی از پزشکا انجام دادم

اما چندتا دکتر بعدی که رفتم گفتن مزو تاییدیه علمی رو نداره بعدم بیشتر جنبه تجاری داره تا درمان

برا همین گفتن لازم نیست انجام بدی.

یکی از آشناهای خودمم که پزشکه اونم گفت مزو و اینجور کارا بیشتر چهت سرکیسه کردنه مردمه.

دیگ منم انجام ندادم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخوام انجام بدم هنور فرصت نکردم برم دکتر درد داشت؟ دکتر باید تشخیص بده برای من لازمه یا فقط خودم ...

من برای بوتاکس برای میگرنم رفته بودم که دکتر گفت خیلی ها جواب نمیگیرن و یهو بحث رفت رو موهام که نشونش دادم گفت مزوتراپی برات فایده داره...موقع تزریق از ویبراتور استفاده کردن درد نداشت تزریق تموم شد برای ده دقیقه درد داشتم کهokشد.

برا مو؟من یک جلسه به توصیه یکی از پزشکا انجام دادماما چندتا دکتر بعدی که رفتم گفتن مزو تاییدیه علمی ...

اره ایناشم هست...من فرق سرم خیلی پهن شده مکمل و هزارتا چیز دیگه میخورم و کلی مراقبت از مو و فلان که بی تاثیر...اخرین تیر ترکش بود مزوتراپی برام...

اره ایناشم هست...من فرق سرم خیلی پهن شده مکمل و هزارتا چیز دیگه میخورم و کلی مراقبت از مو و فلان که ...

کسایی که فرق سرشون باز میشه ک خودمم همینجوریم دکترا میگن مشکل ارثی و هورمونی هستش‌

البته من آزمایشات هورمونیم نرمال بودن

اما دکترا میگن چون ژن ارثی داری بدنت به همون میزان هورمونی ک داری واکنش نشون میده.

بهم قرص هورمونی دادن.

اما من یکیشو استفاده کردم ک ریزشم بیشتر شد دیگه استفاده نکردم.بقیشم مصرف نکردم چون باهرکس صحبت میکنم میگن این قرصا موقتیه اثرشون.

به شما داروی هورمونی ندادن؟

منم دوسداشتم مزو انجام بدم.

اون دکتریم ک مزو برام انجام داد خیلی تعریف و تمجید می‌کرد

اما بقیه دکترا که اونجور گفتن دیگه انجام ندادم باخودم گفتم الکی پول ندم آخرشم هیچی به هیچی.

منم مثل شما کلی قرص مکمل خوردم اما ریزشم خوب نشده

کسایی که فرق سرشون باز میشه ک خودمم همینجوریم دکترا میگن مشکل ارثی و هورمونی هستش‌البته من آزمایشات ...

نه دارو نداد...بهم گفت چهارجلسه اول مزو ریزشت قطع میکنه و بقیش کمک میکنه به رشد مجدد...امیدوارم اینجور باشه...از موهام خستم دیگه

شخصا" با این جمله که "ریزش مو ارثی است" رابطه خیلی خوبی ندارم. چون 50 سال پیش سر همه، موهای خیلی خوبی داشت. الان ژن تغییر نکردذه، اما ریزش مو، بیداد میکنه.

ریزش مو، علل زیادی داره... اگر درمانهای ریزش مو همزمان انجام بشه، مزوتراپی هم میتونه خیلی کمک کننده باشه.

یکی از بهترین کارهایی که برای خودم انجام دادم این بود که برای مزوتراپی رفتم پیش دکتر ارجمند حتما از ایشون وقت بگیر و برو البته چون سرشون شلوغه سخت میتونی وقت بگیری ولی ارزشششو داره 

هیچ‌وقت فکر نمی‌کردم به این زودی تغییرات مثبت روی موهام ببینم. دکتر علیرضا قربانپور واقعاً توی کارشو ...

چرا حس میکنم رباتین؟برای تبلیغات هزینه میگیرین؟