2777
2789

من خیلی ب رانندگی علاقه دارم

یه چند دفعه ای توی جاده کنار بابام با دنده سه رانندگی کردم بار اول خیلی خوب بود. 

بار دوم نتونستم همرمان هم دنده عوض کنم و هم دور بزنم. بار سوم موقع تعویض دنده کلاچو تا ته نگرفتم و بار اخرم ک امروز بود واقعا گند زدم کلا دنده رو قاطی کردم هی ماشین صدا میداد بابام گف پیاده شو تو یاد نمیگیری😔

گفت چند روز دیگه کلاسای آموزش رانندگیت شروع میشه با مربی یاد بگیر 

خانما من واقعا خنگم یا شمام اوایل رانندگی ک مبتدی بودید همیطنوری بودید؟

بابا ها همینن اعصاب ندارن،ب منم اینو گفت،الان میریم خارج شهر خودم رانندگی میکنم

برا کلاج صندلیتو تنظیم کن ک کامل پاتو تا آخر فشار بدی،نگاه ب دنده کن و عوضش کن

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا ها همینن اعصاب ندارن،ب منم اینو گفت،الان میریم خارج شهر خودم رانندگی میکنمبرا کلاج صندلیتو تنظی ...

صندلیمو همون اول که سوار شدم تنظیم کردم 

موقع رانندگی هول میشم یادم رفت کلاچو تا اخر بگیرم نتونستم دنده رو عوض کنم بابامم عصبی شد

نترس از جلسه سوم چهارم با مربی همه چیو یاد میگیری منم همین بودم و داداشم و باباخعانقد استرس میدادن هی میگفتن ماشینو خراب کردی یاد نمی‌گیری اما با مربی با آرامش زود یاد گرفتم 

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋
منم مثه تو بودم بابامم کلی دعوام میکرد الان گواهینامه دارم بابامم خودشو از رانندگی بازنشست کرده من م ...

ناامید نشدی؟ 

من گاهی اوقات خیلی ناراحت میشم باخودم میگم نکنه واقعا هیچوقت یاد نگیرم

صندلیمو همون اول که سوار شدم تنظیم کردم موقع رانندگی هول میشم یادم رفت کلاچو تا اخر بگیرم نتونستم دن ...

من انقد حساس بودم ک شبا خواب دنده عوض کردن میدیدم😂روم تاثیر گزاشته بود حرفاش ولی مربی انقد ذوق مننو کرد و تشویقم کرد الان دیگ عادیه

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

عزیزم رانندگی فقط تکرار و تمرینه😁

منم مثل شما بودم خیلی گند می‌زدم اوایل و بابام غر غر وزدعوا می‌کردم ..ولی پرو بودم ادامه دادم😂

بعدم که خودم ماشین گرفتم و الان همه جا می‌رم خودم🤭 مسافت‌های طولانی...

15ساله گواهینامه دارم، هنوزم باشوهرم میشینم هول میشم. بامردااصلانشین

تا حالا تنها پشت فرمون نشستم تمرین کنم. همیشه بابام کنارم بوده 

ازم انتظار داره بدون نگاه کردن ب پدال و دنده مثل خودش رانندگی کنم ولی من هربار یه اشتباهی میکنم و سرم داد میزنه🤦🏻‍♀️

امروزم که کلا خراب کاری کردم

عزیزم رانندگی فقط تکرار و تمرینه😁منم مثل شما بودم خیلی گند می‌زدم اوایل و بابام غر غر وزدعوا می‌کرد ...

من تا حالا تنهایی تمرین نکردم کلا چند بار بیشتر پشت فرمون نبودم 

ولی بابام تو فکرشه من سریع گواهینامه بگیرم و خودم ماشین داشته باشم خیلی دوست داره من خودم تنهایی برم و بیام 

من تا حالا تنهایی تمرین نکردم کلا چند بار بیشتر پشت فرمون نبودم ولی بابام تو فکرشه من سریع گواهینامه ...

خب این که خیلی خوبههه🤭

غر غرا رو تحمل کن و کار خودتو بکن با این‌که سخته😂

کلا باباها آدمو هول میکنن

چندبار تمرین کنی درست میشه

عجله هم اصلااااا نداشته باششس

من تا حالا تنهایی تمرین نکردم کلا چند بار بیشتر پشت فرمون نبودم ولی بابام تو فکرشه من سریع گواهینامه ...

منم همیشه با بابام بودم 

تا دو سه سال

یه بار تنهایی رفتم یواشکی تصادف کردم😂😑 ماشین ترکید

پول تعمیرشم بابام گرفت ازم😑😂

بعد که دیگه ماشین خریدم با این‌که اونقدرم عامل نشده بودم تنها رفتم و اومدم تا یادگرفتم

این وسطام خیلی گند زدم😂

کلا میگم خرابکاری طبیعیه تنها نیستی