2777
2789
عنوان

بچم ومیخوام نفرستم دیگه مدرسه

558 بازدید | 29 پست

توروخداکمک کنین پسرم بیشفعاله خسته شدم همش ازمدرسه گلایه میکنن امروز زده چشم یکی ازبچه ها با سنگ میگه من نزدم ولی اونی که زده میگه این زده پسرم خیلی شلوغه دیگه مادر اون بچه داشت منو پسرمو میخورد نتونستم چیزی بگم باز یه ازمدرسه اومدم خونه خسته شدم ازمدرسه هم همش میگن پسرت شلوغه و این حرفا خسته شدم😭😭😭میشه توخونه خودم بهش درس یادبدم فقط بره امتحاناتشو بده بیاد برم آموزش پرورش ؟کجابرم یه راهنمایی کنین 

الهی بگردم برات چقدر شرایطت سخته انشاالله درست ترین راهو انتخاب کنی

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله میشه من میرم کارورزی یه بچهه نمیاد نمیدونم مشکلش چیه ولی میدونم بیماری داره موقع امتحان میاد امتحان میده و میره 

امتحان های ترم فقط

فکر کنم باید بت نامه پزشک بری آموزش پرورش شهر

اما این دلیل خوبی برای مدرسه نرفتن نیست باید ببریش روانشناس کودک دلیل کاراش چیه اون متوجه میشه

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بچه بیش فعال باید دارو مصرف کنه محدود کردنش هیچ کمکی بش نمی کنه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷