2777
2789
عنوان

انرژی مثبت

65 بازدید | 12 پست

سلام چقدر به انرژی مثبت و تصور خواست ها معتقدین؟تاحالاشده با فکر و انرژی به چیزی بزسید از تجربیاتتون بگید

🚫🚫🚫کاربر آقا به هیچ عنوان درخواست نده🚫🚫🚫                               اگر از کلمه عزیزم جونم و... استفاده کردم و شما آقا بودید عذرخواهی میکنم با فرض خانم بودن صحبت میکنم و چک نمیکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بوده من عاشق یه پسری بودم کراش بودم وحشتناککک

بعد پسره نمی‌شوند سمتم رفتم بهش ابراز علاقه کردم ولی قبول نکرد شب و روز بهش فکر میکردم دربارش مینوشتم همش تو خیالم بود بعد چند ماه داداشش که ازش یه سال بزرگتر بود بهم پیشنهاد داد و منم قبول کردم تمام کارا و حرفایی که آرزو داشتم اون برام انجام بده به طرز عجیبی داداشش انجام میداد انقد منتمو میکشید و قربون صدقه می‌رفت کیف میکردم 

خلاصه سر این داستان به این نتیجه رسیدم به هر چیزی زیاد فکر کنی ممکنه اتفاق بیفته 

قانون جذب منظور تون هست ؟؟شدیداً بهش اعتقاد دارم 😍😍😍

هم قانون جذب هم تصور خواسته ها و... کلا

چطور عزیزم شما به چیزی رسیدین که اعتقاد پیدا کردین؟

🚫🚫🚫کاربر آقا به هیچ عنوان درخواست نده🚫🚫🚫                               اگر از کلمه عزیزم جونم و... استفاده کردم و شما آقا بودید عذرخواهی میکنم با فرض خانم بودن صحبت میکنم و چک نمیکنم

داداشش از خودش خوشگلتر بود :))

ولی خیلی شبیه همدیگه بودن از لحاظ ظاهر 

در کل تمام حرفا و کارایی که من توی ذهنم خیال‌پردازی میکردم که کراشم انجام بده 

وقتی با داداشش رل زدم داداشش انجام میداد خودمم تو بُهت بودم

هم قانون جذب هم تصور خواسته ها و... کلاچطور عزیزم شما به چیزی رسیدین که اعتقاد پیدا کردین؟

عزیزم من کل روزای زندگیم صرف همین جذب شده 

فکر کنم ارتعاشاتی که به جهان هستی می‌فرستم قوی باشن چون تا به حال کلاس نرفتم ..

خیال پردازیم عالیه گاهی تو خواب بهم ی جورایی الهام میشه . پیدا کردن دوست و همسرم ، و اتفاقاتی که میفتع کلا همشون رو جذب کردم 

میدونید اینم راسته که وقتی به کسی که شما رو میشناسه فکر میکنید اونم به شما فکر می‌کنه ؟؟

نمیدونم 

بیشتر یه تئوریه وگرنه الان که کل ایران به من فکر میکنن من تاحالا دیوونه شده بودم😂😂😂

داداشش از خودش خوشگلتر بود :))ولی خیلی شبیه همدیگه بودن از لحاظ ظاهر در کل تمام حرفا و کارایی که من ...

چه با مزه😅خوشبخت بشید😉

عزیزم من کل روزای زندگیم صرف همین جذب شده فکر کنم ارتعاشاتی که به جهان هستی می‌فرستم قوی باشن چون تا ...

جدی یکم بیشتر برامون توضیح میدید که چجوری تصور میکنید و اینا؟

من اینقدر به اون موضوع فکر می کنم که جهان هستی خسته میشه 😂بعدش دیگه فکر نمیکنم یعنی رهاش میکنم ووا ...

اهان قانون رهایش اره خودمم بهش رسیدم👌