2777
2789
عنوان

حقوق شوهراتون در ماه چقدره

2102 بازدید | 79 پست

سلام خانوما ،  بنظرتون با ۱۸ تومن میشه یه زتدگی دونفره رو چرخوند؟ . البته خب احتمالا اول زندگی آدم قسط هم داره دیگه . 

مثلا ماهی ۱۳ بمونه . اگه زنو شوهر ول خرج نباشن . میتونن چیزی پس انداز کنن؟

به نظرم به سختی بشه

درامد همسرم رو نمیدونم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانم استارتر ببخشید ❤🌹😔لطفا هر کسی میدونه راهنماییم کنه 

تاپیک نمیزنم چون میترسم‌تعلیق شم دانش آموزم ورودی یازدهم رشته انسانی استان فارس برای هزینه سرویس ۵۰۰ تومن و تغذیه برای مدرسم‌مشکل دارم و پدرم معتاد هست وبیکار و منم نمیدونم چیکار کنم کسی نیست که راهنماییم کنه گجا برم چیکار کنم از کی بخوام کمکم کنه؟؟ یا خیری چیزی نیشناسید بتونه بهم کمک کنه امروزم نتونستم برم مدرسه و خیلی ناراحتم

قراردبود برم خوابگاه که حداقل براي غذا دغدغه نداشته باشم اما اونم جور تشد

‌‌‌‌

بله 

میتونید وام بگیرید اقساطشو بپردازید

درسته ۱۸ پول زیادی نیس اما کمم نیس

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

چرا که نه، برا ما که راحت میشه ، البته بچه نداریم 

سلام رفیق🥰، اگه خسته و ناامیدی، اگه حال دلت خوب نیست، اگه حس میکنی تنهایی، اگه از همه آدما ناامید شدی، اگه دست و دلت به هیچی نمیره و حس میکنی دیگه هیچی نمی تونه خوشحالت کنه... این دقیقا همون نقطه ایه که باید بری سراغ مأمن امن همیشگیت ینی « خدا » شاید فکر کنی این جملات کلیشه ایه ولی شده یه بارم امتحانش کن💫 یه حدیث قدسی هست که مضمونش اینه: خدا میگه اگه اون بنده ای که مدت هاست منو فراموش کرده بدونه چه اشتیاقی دارم برای برگشتش ، بند بند وجودش از عشق من از هم میگسست و جان میداد، حالا شاید خدا دلتنگته رفیق! ازت میخوام سجاده تو پهن کنی و بشینی چند کلام صمیمی با خدا حرف بزنی ، درد دل کنی ، اشک بریزی، خدا خودش میدونه قلبتو چطور آروم کنه! پشیمون نمیشی🙂♥️💫

اره اجاره خونه چی نمیدیدین

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

توبعضی شهرا میشه 

من باشم میتونم ولی شوهرم ولخرجع 

شغلش ازاده درامدش مشخص نیس 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.