2777
2789

بنظرتون شکم بجا بوده..ما سه تومن پول داشتیم کلن دستمون خالی شده رفت بیرون رب ساعت بعداز اینکه رفته بود۸۰۰تومنشو انتقال داده بود شب که اومذ خونه تو پیامای گوشیش دیدم بین خریدا اولین کارش انتقال این پول بود تا بهش گفتم چهرش عوض شد چندثانیه طول کشید یهو شروع کرد به دروغ گفتن که برا دوستم فرستادم نگا کردم هیچ پیامی از دوستش نبود یا زنگی بهش گفتم شروع کرد دعوا سروصدا که گوشبو میشکنما.الان من با این شکم چکنم خیلی حالم بده

بدبخت ترین ادم رو زمینم

اگه همراه بانک داشت میتونستی صورتحسابو چک‌کنی ببینی به حساب کی رفته.

آیا سابقه داره که شک کردی؟

اگه نه کارت زشته عزیزم که بابت پولش بازخواستش میکنی و حساباشو چک میکنی.

فک کن ۸۰۰ تومنو ریخته تو‌ جوب ، حق نداره ۸۰۰ تومنو اونجوری که دوست داره استفاده کنه؟

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه همراه بانک داشت میتونستی صورتحسابو چک‌کنی ببینی به حساب کی رفته.آیا سابقه داره که شک کردی؟اگه نه ...

عزیزم برعکس همراه بانکش خرابه درست بشه میشه نگا کرد؟ این چند روز این سه تومنم من پس انداز کرده بودم بقران زدم کارتش برا خرج.. ارهمیشه گفت 

بدبخت ترین ادم رو زمینم

عزیزم برعکس همراه بانکش خرابه درست بشه میشه نگا کرد؟ این چند روز این سه تومنم من پس انداز کرده بودم ...

آره میشه.

بهرحال گلم تو این موارد چراغ خاموش برو جلو

داد و بیداد فقط باعث میشه ازت دور بشه و اگه چیزی باشه محافظه کار بشه

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

اخه پولم چیزیه ک شک کنید

باورکن انقد سخت پول در میاره ک دلش نمیاد بده ب هرزه بده 

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

شاید برای مادرش یا خانوادش فرستاده.زود گارد نگیر .اگر قبلاً ازش چیزی دیدی قضیه فرق می‌کنه

همه میدونن بی پولیم از خانوادش مطمئنم با میتونست بمن بگه من زن بدی نیسم برااین موردا باهاش دعوا کنم

بدبخت ترین ادم رو زمینم

همه میدونن بی پولیم از خانوادش مطمئنم با میتونست بمن بگه من زن بدی نیسم برااین موردا باهاش دعوا کنم

مردی که دستش تنگه واز خانومش پول گرفته .میدونه برای پول باید حساب پس بده .مطمئن باش خرج زنایی هرزه نمیکنه 

ان شاالله که خیره و پولو واریز کرده واسه خودت کادو بخره😉

🚫🚫🚫کاربر آقا به هیچ عنوان درخواست نده🚫🚫🚫                               اگر از کلمه عزیزم جونم و... استفاده کردم و شما آقا بودید عذرخواهی میکنم با فرض خانم بودن صحبت میکنم و چک نمیکنم