2777
2789

سلام من یه دوست دارم که متوجه حسادت های پنهانش میشم

در واقع از اول متوجه بودم اما چون تاثیر منفی روم نداشته سعی بر حذفش از زندگیم نداشتم

با وجود اینکه سعی میکنه خودش رو با من و همسرم خودمونی نشون بده اما من بعد از هربار حرف زدن باهاش متوجه میشم پر از حسادت مخفیه و سعی بر این داره که خودشو جلو همسرم عالی و خوب جلوه بده

و خب کلا نسبت به اقایون صمیمیت خیلی زیادی نشون میده

و ما خانوما میدونیم بهترین کار دوری از همچین ادماییه

اما نمیدونم چجوری حذفش کنم از زندگیم

مدام زنگ میزنه و مدام سعی میکنه بیاد خونمون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خطتون عوض کن اگه نمیشه:

پیام‌هاش رو یکی درمیون جواب بده

سرد صحبت کن

بگو خونه نیستم

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

شاید واقعا اینجور نیست و شما حساس شدین روش

شاید هم اینطوره و هر خانمی بلده با روش های مودبانه، یه مرزی بذاره بین خونه و بیرون از خونه

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁

منم ی رفیق همینطوری داشتم 

عقد ک کردم کلی حسادت کرد 

بعد همش میگفت وقتی شوهرت میاد دنبالت دانشگاه منو هم برسونین  هی حرف میزد

ی بار من داشتم از خواستگارای قبلیم صحبت میکردم ک دوستمم میشناختش بعد گفتم ک  اره محدثه حس میکنم اون روت حس داره بهت چشم داره منظورم اون خواستگار قبلیم بود 

بعد گفت نه بابا شوهرت طفلی چرا چشم داشته به من منم گفتم منظورت چیه من دارم از فلانی خواستگارم بود میگم حرف اونو میزنیم چ ربطی به شوهرم داره فهمیدم تو ذهنش این طور چیزاست  بعدش دیگه گفتم شوهرم دوس نداره رفیق مجرد داشته‌ باشم کات کردیم بعد از چن سال دوستی

.

خوب به نظر شما میخواد باشوهرت ازدواج کنه اگه اینجوریه چرا با آدم مجرد ازدواج نکنه شاید اشتباه میکنی

واقعا فک میکنین هدف همه ازدواجه؟ پس این همه ارتباط با شوهر زن دار یا خانوم شوهر دار چیه؟😑