2777
2789
عنوان

خانمهاکسی راهی به ذهنش میرسه دریغ نکنه..کلافه ام حسابی😓😓😥

| مشاهده متن کامل بحث + 2825 بازدید | 128 پست

به نظر من بهترین کار اینه که با شوهرت مشورت کنی

متها میگی ممکنه بد برخورد کنه 

اول باید شوهرتو بپزی 

این بهترین کاره

به دختره بگو عزیزم خودتو سبک نکن 

مخصوصا اینکه میگی الان که هنوز هیچی به هیچی انقد داره طاقچه بالا میذاره پسره

حالا فک کن یکی از طرف دختره بره باهاشم حرف بزنه

اصلا کار درستی نیست

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک میگم واستون دردسر میشه بعدا همه میگن میدونستی چرا نگفتی وفلانو... حتی شوهرتون خییلیم ممکنه ناراحت شه شما قایمکی ب شوهرت بگو دلم میخاد قدمی برا خوشبختیش بردارم فقط گفتم ناراحت نشی بعدا..البته من بااینطور  چیزیم مخالفم ک مزه دهنو...اماخب شما خوددانید شاید از نظر من فقط اشتباهه.

(اللهم عجل لولیک الفرج)اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم.
نمیتونی با سیاست شوهرتو رام کنی و بهش بگی که بره تحقیق؟؟

واای نه اصلااین دوستیاروقبول نداره

بفهمه دیگه هیچی

صدبارم گفت به دایی نگیا

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

بنظرم اینکارو نکن

و اون اقارو به عنوان خواستگار که از طریق خود خواهر زاذشون اقدام کرده به شوهرتون معرفی کنید،یا به کسی که منطقی تره  تا راجبش تحقیق کنن یا برن باهاش صحبت کنن

عزیزم اصلا این کار درستی نیست. دیگه شما اخلاق همسرتون رو میشناسید. فکر کنید اگر بفهمن چی میشه. اگر برخوردشون عادیه که هیچ اگرم نه که به نظرم میکشتتون

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺

نه برو ديدن پسره نه تلفنى حرف بزن شما اون اقارو نميشناسيد كه چجور ادميه زندگى خودتونو خراب نكنيد اصلا ارزش مداره خدايى نكرده زنگى شما به مشكل بخوره همون دختر خواهر شوهرتون خودشو ميكشه كنار 

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️

بدیش به اینه این طفلی تاحالا کاری ازم نخاسته

همش میگه دایی بره کربلا مشکل پیش نمیاد

باورش نمیشه داییش چه مدلیه

بایدداستان زندگیم واسش بفرسم فک کنم

خیییلی سختمه بهش نه بگم

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
والا هرچی گفتم بذارخودش بیادخودت کوچیک نکن راضی نمیشدمیگه شایدبه توبگه هدفش چیه خیلی طفلی وابسته ش ...

به نظر من این تاپیکو نشونش بده

الان دختره عاشق شده چشم و گوشش بسته شده 

پسره عمرا بیاد به شما بگه هدفش چیه

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
والا هرچی گفتم بذارخودش بیادخودت کوچیک نکن راضی نمیشدمیگه شایدبه توبگه هدفش چیه خیلی طفلی وابسته ش ...

بعدها همین ادم ممکنه شمارو مهمترین علت بد بختیاش بدونه خدای ناکرده همه چیو در نظر بگیرید اصلا چرا باید ی زن بره واسطه گری و... اصلا خانوادشم بفهمن باشما بد میشن دختره عاشقه تحت تاثیر عشقه خودشو متوجه نیست کوچیک میکنه بهترین دوستی الان واسش روشن کردنشه ک چ عواقبی در انتظارشه ب نظر من..

(اللهم عجل لولیک الفرج)اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم.