2777
2789

بلانسبت شما

گوه تو قلب

فقط منطق

از منی که همیشه به حرف قلبم گوش کردم و الان 

افسردگی گرفتم بشنو

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من منطقی تصمیم گرفتم

الان پشیمونم اما هنوزم باور کن بین دوراهی گیر کردم

جاهایی میگم خوبه منطقی انتخاب کردم یه جاهایی که کم میارم و خودم خلا دورم حس میکنم میگم اشتباه کردم

قضیه من خیلی مفصل البته

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
من منطقی تصمیم گرفتمالان پشیمونم اما هنوزم باور کن بین دوراهی گیر کردمجاهایی میگم خوبه منطقی انتخاب ...

به نظرت اگه از روی احساسات تصمیم میگرفتی آدم خوشحال تری بودی؟

بلانسبت شماگوه تو قلبفقط منطقاز منی که همیشه به حرف قلبم گوش کردم و الان افسردگی گرفتم بشنو

به نظرم نمیشه صد درصد گفت که گوش دادن به حرف قلبت باعث این حال روحیت بشه

به نظرت اگه از روی احساسات تصمیم میگرفتی آدم خوشحال تری بودی؟

قطعااااا شاید میتونستم یه زندگی عاشقانه داشته باشم

اما این رفاه الان و نداشتم

گاهی از کمبود عشق متوجه میشم چه بلایی سرخودم اوردم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
به نظرم نمیشه صد درصد گفت که گوش دادن به حرف قلبت باعث این حال روحیت بشه

بله عزیزم حق با شماست من چون زیاد از قلبم خوردم

این و میگم‌،وگرنه نمیشه صددرصد گفت

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....