2777
2789
عنوان

جمعه مارا اینگونه زهرمارمان کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 3001 بازدید | 121 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چنانت بگویم که حتما به نزد  وی 

بروید که شاید وی بتواند اندر مشکل شما را در یابد 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
داري به استارتر پز ميدي

نه به خدا من زخم خوردم خودم از دست مادر شوهر فقط گفتم در این حد شعور داشته باشه خونه ای که بچه هست نگه کثیف همین

هر کس به اندازه ضربه هایی که خورده،تنهاییشو محکم تر بغل کرده.

یه چی بگم شاید باورتون نشه خانواده شوهر من شامل دو برادرشوهر ۳۲و۲۷یه خواهرشوهر۳۵.با یه مادرشوهر۵۶ساله وقتی میری خونشون از شلختگی ونامرتبی گاها کثیفی نمیدونی کجا بشینی...حسرت به دل موندم یه بار مرتب ببینم.اوایل مثل کزت میرفتم تمیز میکردم بعدسر عقل اومدم گفتم از کدومشون کمترم.اما خونه خودم همیشه مرتبه فقط درحد چندتا اسباب بازی پسرم.

برایمان از سفر چه آورده ای مارکو؟!😂😂😂

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜
خلاصه به طمع کمی استراحت و مهمانی رفتیم خانه مادرشوهر و پسرمان هم آنجا حسابی جولان داد البته شیطنت و ...

واای 😂😂😂😂😂😂بیچاره پدر شوشو دلمان برایش کباب شد اورا تنها نگذارید بااین سوتی ک داده معلوم نیست مامان شوشو بزرگوار چه بلایی ب سرش فرود اورد😂😂😂

برایمان از سفر چه آورده ای مارکو؟!😂😂😂

ایول😂😂😂😂😂

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤