2777
2789
عنوان

ممکنه مال لانه گزینی باشه❓

70 بازدید | 21 پست

خانما من چندماه دارو مصرف کردم واسه بارداری آمپول و لتروزول و کلومیفن یبار باردار شدم سقط شد بعد اون هم دوماه دارو خوردم فایده نداشت دکترم گفت دو ماه استراحت کن منم دیگه دارو نخوردم و کلا از فکرش اومدم بیرون ولی نزدیکی داشتم امروز موقع پریودمه ولی از دیروز لک قهوه ای تیره دارم دیروز صبح داشتم قطع شد دیگه نداشتم تا امروز دوباره دارم شو رت می‌پوشم تمیزه فقط وقتی خودمو تمیز میکنم رو دستمال یکم قهوه ای میشه نمیدونم پریودمه یا نه قبلا که پریود میشدم لک داشتم بلافاصله بعد اون پریودم میشدم ولی اینبار نه اگه کسی می دونه بهم بگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلش چون دارم اسباب کشی میکنم چیزای سنگین زیاد بلند کردم

مواظب باش اگه در حد لک باشه ممکنه.از موعدت گدشته؟

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
لانه گزینی معمولا رنگ ترشحش صورتیه نه قهوه ایحالا بازم صبر کن ولی فکر کنم هورمونات بهم ریخته

برای من قهوه ای بود باردار بودم

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
مواظب باش اگه در حد لک باشه ممکنه.از موعدت گدشته؟

امروز موعدمه فقط لکه بیشترم نمیشه دیروز صبح یکم داشتم دیگه نداشتم تا امروز امروزم یکم دیگه پریودم نشدم درد پریودم ندارم