2777
2789
میرسی ب چیزی ک ی روزی تصورش کردیمنم وسایلاب الانم رویای دیروزم بود ولی الان تغییر کرده رویام...

خیلی امیدوارم که میرسم🤩🥰

چقدر عالی ک رسیدی😍

خاصیت ادمیزاده ب هرارزویی ک میرسه دلش ی چیز دیگه هم میخواد، اصلا همینه ک باعث تنوع و پیشرفت ادمها میشه

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

خب من خیلی راجع بهش فکر کردمخونه مجردیم خیلی خوشگله تو ذهنم😇 گلدونهای زیادی تو خونه ام هست. تلویزیو ...

😍😍😍

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😍😍😍

🩷🥰🥰

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

خیلی امیدوارم که میرسم🤩🥰چقدر عالی ک رسیدی😍خاصیت ادمیزاده ب هرارزویی ک میرسه دلش ی چیز دیگه هم میخ ...

و اصلا دستاورداتو نمیبینییی....همش ولع چیزای جدید

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻

خیلی عالیه لذتشو ببر البته لذت سالم

واینکه ی کاری بکنی درامدی داشته باشی سرتم گرم شه 

منم همیشه دلم ی خونه میخواد فقط خودم توش باشم  بدون غرغر کسی

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
و اصلا دستاورداتو نمیبینییی....همش ولع چیزای جدید

خب در این حد خوب نیست

میدونی خوبه ک ارزوهاتو روی کاغذ بنویسی و مثلا هریکی دوسال اون دفترو بیاری ببینی ب چ چیزایی ک ارزوت بوده الان رسیدی و داریشون و خودت متوجه نیستی... 

یا همین الان بشینی اون چیزایی ک داریو بنویسی از کوچکترین تا بزرگترین، حتی ی وسیله ک ارزوت بوده داشته باشی وقتی بنویسی اعتمادبنفست هم بالامیره و انگیزه میگیری برای تلاش بیشتر